ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονήθηκε υπαξιωματικός του στρατού που υπηρετούσε στην Κάρπαθο

Δολοφονήθηκε υπαξιωματικός του στρατού που υπηρετούσε στην Κάρπαθο

Υπαξιωματικός του στρατού που υπηρετούσε στην Κάρπαθο βρέθηκε δολοφονημένος χθες το βράδυ στο σπίτι που διέμενε.

Πρόκειται για 30χρονο που υπηρετούσε στο νησί δύο χρόνια και βρέθηκε χτυπημένος στον θώρακα μάλλον με μαχαίρι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών. Η δολοφονία έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.

Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της σήμανσης και της ασφάλειας Ρόδου και πρόκειται να μεταβεί ιατροδικαστής, ενώ από τα μέχρι στιγμής ευρήματα, το έγκλημα αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους. Ο 30χρονος βρέθηκε χτυπημένος στη θωρακική χώρα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και μαρτυρίες, στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε πάλη που προηγήθηκε.

Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε, χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά. Το κέντρο Υγείας ειδοποίησε η μητέρα της φίλης του, με την οποία είχαν σχέση. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.