ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνια θλίψη για τον Σάκη Μπουλά

Πανελλήνια θλίψη για τον Σάκη Μπουλά

Φίλοι και στενοί συγγενείς στο τελευταίο αντίο του αγαπημένου μουσικού και ηθοποιού...


Έδωσε την τελευταία μάχη του για την ζωή και δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 60 ετών από την επάρατη νόσο.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 60 ετών στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, πολεμώντας τον καρκίνο. Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε στο πλευρό του φίλους και συγγενείς.

Εξαιτίας της κατάστασής του είχε διακόψει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

5187027690d2705cbdbe0eac21ef3a33 XL

ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Μόνον οι συγγενείς, οι στενοί φίλοι και συνεργάτες θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, τον Σάκη Μπουλά που έφυγε το πρωί από τη ζωή, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειάς του.

H οικογένεια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Έφυγε σήμερα Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Οπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε. Γι αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934.»

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ

c92937674c1da39faef402a08432849a XL

O πολυτάλαντος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Έχει επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Η πορεία του στο τραγούδι

Μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, δημιούργησαν το πρώτο Μουσικό καφενείο στην Ελλάδα με το όνομα "Σούσουρο", χρησιμοποιώντας τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα δρώμενα.

Είχε συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους όπως στους "Ανεπίδοτα Γράμματα" του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, "Καντάτα για την Μακρόνησο"- Θ.Μικρούτσικου, "Λουκιανού διάλογοι"- Μ. Πλέσσα, "Αχαρνής" του Δ. Σαββόπουλου κ.α .

Στην τηλεόραση ξεκίνησε από το Graffity με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην ΕΡΤ, παρουσίασε τηλεπαιχνίδια, όπως το «Κάνε ότι κάνω» και αργότερα το 2000 πρωταγωνίστησε σε γνωστές κωμικές τηλεοπτικές σειρές όπως Οι Σαββατογεννημένες, το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα και το 50-50.

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ

download 3

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν πάντα ένα παιδί» τόνισε στο Newsbomb.gr ο ηθοποιός – βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης.

Μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη έκαναν για 3 χρόνια την πολύ επιτυχημένη σειρά «50 – 50» και όπως είπε ο κ. Χαϊκάλης, «κάθε γύρισμα ήταν παιχνίδι και για μένα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω τον θάνατο του Σάκη».

«Ήταν ένα παιδί. Ένα παιδί με τρομερή ψυχή. Ερχόταν στο γύρισμα, γελούσαμε, παίζαμε… Πάντα με το χαμόγελο, μόνο με καλή διάθεση, ένα παιδί!

Συνετριμμένος και ο Κώστας Βουτσάς: «Τον γνώρισα πριν πάρα πολλά χρόνια πριν βγει στο θέατρο και την τηλεόραση όταν ακόμα ήταν τραγουδιστής. Κάναμε παρέα σε ένα κλαμπ που ήταν στο Παγκράτι. Μου έκανε εντύπωση που ασχολήθηκε με το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Είναι μεγάλη απώλεια. Ο Θεός τον πήρε νωρίς για να τον θυμόμαστε νέο. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θαυμασμό.
Ήταν πολύ καλός. Μου έκανε τεράστια εντύπωση. Τον παρακολούθησα και στο 50-50 και σε άλλα σήριαλ. Πολύ σωστός ηθοποιός, απλός και αληθινός.»

Διαβάστε επίσης:

Ο «τηλεοπτικός» Σάκης Μπουλάς: Ο Παυλίτος, ο Σάββας και ο Μένιος (vid)

Αυτή είναι η σελίδα του facebook που δημιουργήθηκε για τον Σάκη Μπουλά

Βουτσάς για Μπουλά: Ο θεός τον πήρε νωρίς για να τον θυμόμαστε νέο!

Ο Π. Χαϊκάλης στο newsbomb.gr: Ο Σάκης είχε τρομερή ψυχή

Δείτε το σχόλιο του Μουρούτη στο Facebook για το χαμό του Μπουλά

Λ. Παπαδόπουλος: Η ζωή του Σάκη ήταν στο πάλκο

Σάκης Μπουλάς: Οι μεγάλες επιτυχίες που άφησε πίσω του

Σάκης Μπουλάς: Έτσι τον αποχαιρετούν γνωστοί και φίλοι στο twitter

Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά: Γουστάρω να δουλέψω!

Αποχαιρετούν μέσω Facebook τον Σάκη Μπουλά

Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά (video)

Σταρόβας για Μπουλά: Αν δεν έπαιζε μουσική θα είχε φύγει νωρίτερα

Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά