ΕΛΛΑΔΑ

Το «τελευταίο αντίο» στον Σάκη

Το «τελευταίο αντίο» στον Σάκη

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι, στον Σάκη Μπουλά.

Σε κλίμα συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί, τον σπουδαίο καλλιτέχνη, Σάκη Μπουλά, ο οποίος έδωσε σήμερα την πιο συγκινητική παράσταση της ζωής του.

Η αυλαία έπεσε και ο πόνος της οικογένειάς του είναι μεγάλος.

Κοντινοί φίλοι και συγγενείς, αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, τον Σάκη Μπουλά στο κοιμητήριο των Μελισσίων, στις 11 το πρωί.

Αν και η επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνει η κηδεία σε στενό συγγενικό κύκλο, ωστόσο απλοί άνθρωποι και θαυμαστές του παραβρέθηκαν στο κοιμητήριο, καθώς ήθελαν να χειροκροτήσουν για τελευταία φορά έναν καλλιτέχνη –μαχητή.

Ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης έφτασε από πολύ νωρίς στο κοιμητήριο, για να αποχαιρετήσει τον «αδελφικό» του φίλο. Μεταξύ άλλων στο κοιμητήριο παρευρέθηκαν και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής.

1222479

Τραγική φιγούρα και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα, που αποχαιρέτησε τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο της τέχνης.

Μπορεί η θλίψη να είναι μεγάλη για το κενό που άφησε ο Σάκης Μπουλές στις ζωές των δικών του ανθρώπων, ωστόσο έχουν στο μυαλό τους τον τρόπο που αντιμετώπιζε ο Σάκης τα πράγματα και παίρνουν δύναμη.

Ο Σάκης, ένα χαρούμενο, γενναίο παιδί!

Έδωσε την τελευταία μάχη του για την ζωή και δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 60 ετών από την επάρατη νόσο.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 60 ετών στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, πολεμώντας τον καρκίνο. Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε στο πλευρό του φίλους και συγγενείς.

Εξαιτίας της κατάστασής του είχε διακόψει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Η ζωή ενός πραγματικού καλλιτέχνη

O πολυτάλαντος καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Έχει επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

38c11d5ee0806192a59c9cd7cf851ab4 XL

Η πορεία του στο τραγούδι

Μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, δημιούργησαν το πρώτο Μουσικό καφενείο στην Ελλάδα με το όνομα "Σούσουρο", χρησιμοποιώντας τη φόρμα του γερμανικού πολιτικού καμπαρέ, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα δρώμενα.
Είχε συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους όπως στους "Ανεπίδοτα Γράμματα" του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, "Καντάτα για την Μακρόνησο"- Θ.Μικρούτσικου, "Λουκιανού διάλογοι"- Μ. Πλέσσα, "Αχαρνής" του Δ. Σαββόπουλου κ.α .

Στην τηλεόραση ξεκίνησε από το Graffity με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην ΕΡΤ, παρουσίασε τηλεπαιχνίδια, όπως το «Κάνε ότι κάνω» και αργότερα το 2000 πρωταγωνίστησε σε γνωστές κωμικές τηλεοπτικές σειρές όπως Οι Σαββατογεννημένες, το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα και το 50-50.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Μπουλάς: Οι μεγάλες επιτυχίες που άφησε πίσω του

Σάκης Μπουλάς: Έτσι τον αποχαιρετούν γνωστοί και φίλοι στο twitter

Αποχαιρετούν μέσω Facebook τον Σάκη Μπουλά

Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Πανελλήνια θλίψη για τον Σάκη Μπουλά