ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά

Μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης θλίψης και συγκίνησης φίλοι και συνεργάτες του Σάκη Μπουλά είπαν το τελευταίο αντίο στον πολυτάλαντο καλλιτέχνη, στο κοιμητήριο Μελισσίων, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να φθάνουν στο κοιμητήριο οι άνθρωποι που πορεύτηκαν μαζί του, που έζησαν μαζί χαρές και λύπες, για να εκφράσουν για μια ακόμη φορά την αγάπη τους αλλά και την υπόσχεσή τους ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Στο εν λόγω κοιμητήριο μάλιστα, είχε κάνει γύρισμα για την τηλεοπτική σειρά του Mega, «50-50». Το νεκροταφείο των Μελισσίων ήταν κατάμεστο από κόσμο, που βρέθηκε εκεί για το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.

«Ήταν αξιαγάπητος, αλλά μας συγκίνησε και τον θαυμάσαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό τελευταία που παίζαμε πλάι πλάι. Ήταν σαν μια πηγή που σιγά σιγά στερεύει, όμως το νερό που βγάζει είναι πάλι νερό πηγής, είναι νερό καθαρό, γνήσιο. Δηλαδή ο άνθρωπος είχε ξεπεράσει το όριό του και ήταν πιο ωραίος και πιο καθαρός. Δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Ένα τελευταίο αντίο στο Σάκη που είναι ένα κομμάτι της ζωής μου και ένα κομμάτι της αθωότητας όλης της γενιάς μου», είπε ο Θάνος Μικρούτσικος.

Ανάμεσα στους φίλους του που προσήλθαν από νωρίς, ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί ακόμα. Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».