ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε: Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Prowein 2014

Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε: Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Prowein 2014

Η Prowein γιορτάζει τα 20 της χρόνιαμε περισσότερους από 4700 εκθέτες από 50 χώρες.


H Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, με τα αγαπημένα brands Άγγελος Ρούβαλης και Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη διεθνή εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία του οίνου και των αλκοολούχων ποτών στο Ντίσελντορφ, της Γερμανίας. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 23 μέχρι και τις 25 Μαρτίου.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε θα έχει , για άλλη μια χρονιά, δυναμική παρουσία στην εμπορική έκθεση και θα δώσει τη δυνατότητα, σε εκθέτες και επισκέπτες, να γευτούν την πλούσια ποικιλία κρασιών της: τους βραβευμένους οίνους των σειρών Κύκνος, Ποικιλιακά Λουλούδια, Apelia, Καλλιγά, τις δημιουργίες οίνου του Άγγελου Ρούβαλη, Ασπρολίθι, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS, καθώς και τα premium αποστάγματα «ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ» του μύστη της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.

Στην έκθεση αυτή θα γίνει, παραδοσιακά, η συνολική επισκόπηση των διεθνών προσφορών οίνων και οινοπνευματωδών ποτών για το εμπόριο και τις υπηρεσίες τροφίμων. Παράλληλα, με αφορμή τα «γενέθλια» των 20 χρόνων λειτουργίας της, θα παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική έρευνα για την αγορά του κρασιού τα επόμενα 20 χρόνια.