ΕΛΛΑΔΑ

Παρών στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της πόλης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Παρών στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της πόλης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Την ασφαλτόστρωση των οδών Περικλέους, Βασιλίσσης Όλγας και 28ης Οκτωβρίου στο πλαίσιο των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη από Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης του Αμαρουσίου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Οι εργασίες συντήρησης σε συνολικά δέκα κεντρικές οδούς της πόλης υλοποιούνται λόγω αρμοδιότητας με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής και έπειτα από διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής της πόλης.

Στη διάρκεια των ασφαλτοστρώσεων που εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες, από 9 μ.μ. έως 7 π.μ., για να περιοριστεί η όχληση πεζών και οδηγών, κοντά στο συνεργείο της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, επιβλέποντας, συγκεκριμένα, την εξέλιξη των εργασιών στην οδό Περικλέους, Βασιλίσσης Όλγας και 28ης Οκτωβρίου.

DHMA2

Συνολικά, εργασίες ασφαλτόστρωσης μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 θα έχουν εκτελεστεί στις οδούς:
1. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ (από Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ μέχρι ΘΗΣΕΩΣ)
2. ΘΗΣΕΩΣ (από ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ μέχρι ΠΛΑΤΑΙΩΝ)
3. ΠΛΑΤΑΙΩΝ (από ΘΗΣΕΩΣ μέχρι ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ)
4. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ (από ΠΛΑΤΑΙΩΝ μέχρι ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ)
5. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ (από ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ μέχρι Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ)
6. 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (από Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ μέχρι Β. ΟΛΓΑΣ)
7. Β. ΟΛΓΑΣ (από ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ μέχρι ΟΘΩΝΟΣ)
8. ΟΘΩΝΟΣ (από Β. ΟΛΓΑΣ μέχρι ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)
9. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ (από ΟΘΩΝΟΣ μέχρι Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ)
10. Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ (από ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ μέχρι ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ)

Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, οι κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης παρακαλούνται να μην σταθμεύουν τα οχήματά σας στις παραπάνω οδούς προκειμένου να μην παρεμποδίζουν το έργο των συνεργείων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση του κοινού για όποια ενόχληση ή ταλαιπωρία, η οποία θα είναι προσωρινή, ενώ το όφελος θα είναι μόνιμο.