ΕΛΛΑΔΑ

Πορτιέρης σε κατάστημα του Σαξώνη ο Αντώνης Γρέγος

Πορτιέρης σε κατάστημα του Σαξώνη ο Αντώνης Γρέγος

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, που ήταν υπάλληλος στην ταμιακή υπηρεσία του Δήμου Θεσσαλονίκης, δίπλα στον ταμία και καταχραστή Παναγιώτη Σαξώνη, βοηθούσε και ως πορτιέρης σε κατάστημα του τελευταίου.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος», αυτό κατέθεσε χθες στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό για τη μεγάλη υπεξαίρεση στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Φώτης Σκαμπαρδώντης, ο οποίος ήταν συνάδελφος τους στην ταμιακή υπηρεσία του δήμου, υπεύθυνος εκείνη την περίοδο για τη μισθοδοσία και τις πληρωμές προς το ΙΚΑ.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε σε τέσσερις υπαλλήλους του δήμου που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και σε επιχειρήσεις του Π. Σαξώνη και ανάμεσά τους, όπως είπε, ήταν και ο σημερινός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος ήταν στο γραφείο του από το 2000 αλλά εργαζόταν και ως πορτιέρης σε ένα κατάστημά του. «Οι διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας γνώριζαν για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Σαξώνη αλλά δεν ξέρω εάν γνώριζαν για τους υπαλλήλους που δούλευαν στα μαγαζιά του», είπε.