ΕΛΛΑΔΑ

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία δεν έχουν αφήσει κανένα ασυγκίνητο, η εβδομάδα που φεύγει μας αφήνει μια πικρή αίσθηση και ένα κλίμα πολέμου. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα εκτυλίχθηκαν και άλλα γεγονότα πιο ευχάριστα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά!

Βραζιλία – Καρναβάλι Ρίο ντε Τζανέιρο

2044410


Φορώντας πούπουλα και τα απολύτως απαραίτητα η χορεύτρια της φωτογραφίας επιδίδεται σε ένα ξέφρενο χορό, στην αποκριάτικη παρέλαση στους δρόμους του Σάο Πάολο.

Ινδία – Μαζικός Γάμος

2042801


Ινδές νύφες συγκεντρωμένες πριν την μαζική τελετή γάμου στην πόλη Ahmadabad. 181 ζευγάρια παντρεύτηκαν σε αυτή την ομαδική τελετή, που οργανώθηκε από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Ινδία.

Ιαπωνία – Συναυλία των Rolling Stones

2042125

Ο Mick Jagger και η θρυλική παρέα του έδωσαν μια ξεχωριστή συναυλία στο Τόκιο την Τετάρτη. Στο στιγμιότυπο, ο πάντα νέος Jagger ερμηνεύει ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια και «τρελαίνεται».

Φλώρινα – Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Νυμφαίο

2042814


Τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες κάνουν οι αρκούδες του καταφυγίου της Καφέ Αρκούδας στο Νυμφαίο Φλώρινας. Η απουσία του χιονιού και ο ανοιξιάτικος καιρός σήμαναν το εγερτήριο για τις 10 αρκούδες.

Φιλιππίνες – Πυροτεχνήματα

13726520

Ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν για ακόμα μια χρονιά οι ομάδες που πήραν μέρος στον 51ο διαγωνισμό πυροτεχνημάτων. Τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα στη Μανίλα και οι κάτοικοι ξεχάστηκαν έστω και για λίγο από τα προβλήματα τους.

Γερμανία – Καρναβάλι

13726378


Περισσότεροι από 50 άνθρωποι ντυμένοι με αποκριάτικες στολές περπατούν στα νερά της Βαλτικής Θάλασσας, με θερμοκρασία νερού γύρω στους 3 βαθμούς Κελσίου.

Ιαπωνία – Fashion Show

13726349


Το μονοήμερο fashion show της Ιαπωνίας παρουσιάζει την γυναικεία μόδα της επόμενης σεζόν. Η Γιαπωνέζα τραγουδίστρια Kyrary Pamyu κάνει το δικό της show πάνω στην σκηνή.

Ελβετία – Alpine Skiing World Cup

13726251


Οι θεατές κρατούν τις Ελβετικές σημαίες περιμένοντας τους συμμετέχοντες στη γραμμή τερματισμού.

Χόλιγουντ – Προετοιμασίες για τα βραβεία Oscars

13728152


Το χρυσό αγαλματίδιο περιμένει καρτερικά να αποκαλυφθεί και να υποδεχτεί τους λαμπερούς καλεσμένους και τους νικητές των Oscars.

Ανδαλουσία - Κηδεία Paco de Lucia

13726355


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία του Ισπανού τραγουδιστή. Το "τελευταίο αντίο" είπαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές σε έναν μεγάλο δάσκαλο του Φλαμένκο!