ΕΛΛΑΔΑ

Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: 6 απλές και οικονομικές ιδέες

Σαββατοκύριακο στην Αθήνα: 6 απλές και οικονομικές ιδέες

Η κρίση θέλει... καλοπέραση!

Και αν σας έχει απομείνει έστω η διάθεση αλλά όχι τα χρήματα και βρίσκεστε στο κλεινόν άστυ σας δίνουμε μερικές ιδέες για να περάσετε ένα χαλαρό και όμορφο διαφορετικό σαββατοκύριακο.

Πικνίκ στο πάρκο!

Screen Shot 2014-03-05 at 12.13.32 AM

Κι αν αναρωτιέστε σε ποιο τότε μάλλον δεν έχετε εξερευνήσει μια όαση στην Αθήνα – το πάρκο Τρίτση στα όρια των Δήμων Ιλίου, Αγ. Αναργύρων και Καματερού. η τεχνητή λίμνη και οι πάπιες σίγουρα θα σας χαλαρώσουν ενώ είναι το ιδανικό μέρος για παιδάκια και πολύ… ποδήλατο.

Βόλτα στον ήλιο κάτω από την Ακρόπολη

akropolisshop162

Αφήστε την τεμπελιά στην άκρη και κάντε μια βόλτα στην Πλάκα και την Ακρόπολη. Πάρτε ένα αναψυκτικό, “τεμπελιάστε” σε ένα παγκάκι και απολαύστε τον ήλιο τον οποίο “χρυσοπληρώνουν” για λίγα εικοσιτετράωρα οι τουρίστες.

Περπάτημα στη θάλασσα

Screen Shot 2014-03-07 at 11.51.18 PM

Τι πιο ήρεμο και χαλαρωτικό από μια βόλτα στη θάλασσα; Πάρτε το φίλο, τη φίλη, τον αδερφό ή το σκύλο σας και περπατήστε δίπλα στο κύμα. Σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα!

Babysitting

Όσο και αν σας ακούγετε περίεργο και κουραστικό μια βόλτα με ένα μικρό παιδάκι θα σας αναενώσει. Πάρτε λοιπόν το βαφτιστήρι ή ανηψάκι σας και κάντε το μια βόλτα στο Πάρκο τρίτση που λέγαμε παραπάνω! Θα δώσετε χαρά και στους γόνεις... και μια ελεύθερη Κυριακή να κάνουν ο,τι θέλουν.

Εκπαιδευτική βόλτα

Σε πόσα μουσεία έχετε σκεφτεί τόσες φορές να πάτε και το αναβάλλετε; Ήρθε η ώρα. Η είσοδος στα δημόσια Μουσεία της χώρας είναι δωρεάν τις Κυριακές άρα δεν έχετε άλλη δικαιολογία!

Ποδηλατοβόλτα

zoi podilato 600 207100 63F064

Ετοιμαστείτε για ορθοπεταλιές και γυμναστική και... αλωνίστε στην Αθήνα! Και γυμναστική και βόλτα και όλα αυτά κάτω από τον αττικό ουρανό. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;