ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Ημέρα της Γυναίκας (pics)

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Ημέρα της Γυναίκας (pics)

«Οι γυναίκες και οι νέοι είναι τα μεγάλα θύματα της αντιλαϊκής πολιτικής», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη συγκέντρωση για την Μέρα της Γυναίκας που πραγματοποίησαν στα Προπύλαια, το ΠΑΜΕ, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η ΠΑΣΕΒΕ και το ΜΑΣ.

«Η πάλη για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας πάει μαζί με τον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους και για όλες, για δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς και δωρεάν δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια για προστασία της μητρότητας και βεβαίως για επιδόματα τοκετού και άλλα αναλόγου σημασίας μέτρα που αφορούν όλες τις γυναίκες», πρόσθεσε ο γγ του ΚΚΕ.

«Ταυτόχρονα η πάλη για την ισοτιμία και την χειραφέτηση της γυναίκας πάει μαζί με την πάλη για την συγκρότηση της μεγάλης Λαϊκής Συμμαχίας που θα παλέψει για αποδέσμευση από την ΕΕ, για μονομερή διαγραφή του χρέους με τον λαό στην εξουσία και όλο τον πλούτο που παράγει ο λαός μας να βρίσκεται στα δικά του χέρια», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης:

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Doodle της Google