ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος «ταράζει τα νερά» του Βόλου

Ο Αχιλλέας Μπέος «ταράζει τα νερά» του Βόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, καθώς σήμερα το βράδυ στις 8.30 πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της δημοτικής του παράταξης «Νέα εποχή – Νέα Δυναμική: Βόλος 2014».


Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στα τέλη Ιανουαρίου «τάραξε τα νερά», καθώς πλήθος Βολιωτών -σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης- κατέκλυσε το δημοτικό κινηματογράφο «Αχίλλειον» αλλά και τον χώρο έξω από αυτόν, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να στήσουν γιγαντοοθόνη. Είχε προηγηθεί δε δημοσκόπηση, που έδειχνε τον κ. Μπέο να προηγείται έναντι άλλων πιθανών υποψηφίων δημάρχων.

Η πρόσκληση για τα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης καλεί τους Βολιώτες να στηρίξουν τον κ. Μπέο «που ασυμβίβαστα, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, δίνει ένα μεγάλο αγώνα κόντρα στα συμφέροντα της διαπλοκής και της οπισθοδρόμησης».

Ο Αχιλλέας Μπέος τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι δεν δηλώνει πολιτικός και σε καμία περίπτωση δεν είναι «χρωματισμένος». «Πιστεύω ότι όποιος θέλει να υπηρετήσει σωστά τον τόπο του, τη γενέτειρά του, δεν πρέπει να έχει πάρε-δώσε με πολιτικούς, γιατί έχει αντίστοιχες εξαρτήσεις» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». Γι' αυτό άλλωστε η πλειοψηφία του συνδυασμού του θα αποτελείται από νέα παιδιά «που έχουν αναδειχθεί μέσα από την κοινωνία, χωρίς σχέσεις με το κατεστημένο».

Το όραμα του κ. Μπέου είναι να κάνει τον Βόλο, Μονακό. Όπως υποστηρίζει, η πόλη διαθέτει τέτοια γεωγραφικά πλεονεκτήματα: βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας με εύκολη πρόσβαση και έχει μοναδικής ομορφιάς τοπίο αφού συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Σύμμαχό του στην προσπάθεια να γίνει ο Βόλος πόλος έλξης επενδύσεων, θέλει τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. Πολίτες και φορείς έχουν ήδη αγκαλιάσει την υποψηφιότητά του, καθώς υπόσχεται ότι θα βαρέσει «μπουνιά στο μαχαίρι, το πολιτικό κατεστημένο δηλαδή», ακόμη κι αν χρειαστεί να «ματώσει».

Αν οι συμπολίτες του θα ανταποκριθούν στην προτροπή του «να αλλάξουμε τον Βόλο», θα φανεί στις κάλπες. Μέχρι στιγμής πάντως τα μηνύματα φαίνονται θετικά στις περιοδείες του, οι οποίες έχουν πυκνώσει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη γκάφα Καμίνη: Διάβαζε λάθος κείμενα (vid)