ΕΛΛΑΔΑ

Στάθηκε τυχερή: Οι γνωστοί της κόρης της παραλίγο να την ξαφρίσουν!

Στάθηκε τυχερή: Οι γνωστοί της κόρης της παραλίγο να την ξαφρίσουν!

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο φαίνεται πώς κατάφερε να γλιτώσει από τα «αρπαχτικά» που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η 73χρονη Α.Φ. από τον Μασταμπά αν και αρχικά πείστηκε να ακολουθήσει το ζευγάρι που της παρουσιάστηκε ως φιλικό της κόρης και της εγγονής της και πήγε μαζί του στην τράπεζα, δε σήκωσε ευτυχώς τα χρήματά που της ζητούσε, αφού τηλεφώνησε στην κόρη της και τότε φυσικά αποκαλύφθηκε η απάτη. Το δυσάρεστο είναι ότι οι δύο απατεώνες αντιλήφθηκαν τις κινήσεις της ηλικιωμένης και κατάφεραν να εξαφανιστούν πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, προχθές, γύρω στις 9 το πρωί, η Α.Φ. περίμενε στη στάση στην πλατεία Σινάνη να έρθει το λεωφορείο που θα τη μετέφερε στο Ηράκλειο.

Ξαφνικά, ένα «λαδί» και μικρό, όπως το περιγράφει, αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά της. Μέσα στο Ι.Χ. βρισκόταν ένας άνδρας ηλικίας μεταξύ 35 και 40 ετών ως οδηγός του αυτοκινήτου και συνοδηγός ήταν μια γυναίκα, νεότερης ηλικίας, με ξανθά μαλλιά πιασμένα κότσο. Η συνοδηγός προσποιούμενη ότι γνώριζε την κόρη της ηλικιωμένης, έπεισε την 73χρονη να μπει στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρει ως το κέντρο, ενώ στη διαδρομή προσπάθησε να την πείσει ότι η κόρη της ζήτησε τηλεφωνικά, η μητέρα της να «σηκώσει» 3.500 ευρώ από την τράπεζα και να τα δώσει στη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη κατέβηκε στην τράπεζα, βρήκε όμως το διευθυντή, του μίλησε για την περίεργη συνάντηση και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους!

Ο διευθυντής τηλεφώνησε στην κόρη της ηλικιωμένης η οποία αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση ή συμφωνία με τη γυναίκα που επιχείρησε να «ξαφρίσει» 3.500 ευρώ από την ηλικιωμένη.

Διαβάστε περισσότερα:

Χανιά: Το όργιο με τρεις Ρουμάνες του... στοίχησε 3000 ευρώ!