ΕΛΛΑΔΑ

Ασφαλτοστρώσεις- αποκαταστάσεις οδών στον Τρίλοφο

Ασφαλτοστρώσεις- αποκαταστάσεις οδών στον Τρίλοφο

Ο Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις αστικής οδοποιίας λοιπών διαμερισμάτων» θα προχωρήσει σε εργασίες ασφαλτόστρωσης – αποκατάστασης των οδών Ελευθερίας και Μεγ. Αλεξάνδρου στον οικισμό Τριλόφου του Δήμου Θέρμης.


Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Τετάρτη 26 / 03 /2014 και εργασίες αποκατάστασης θα πραγματοποιηθούν σε τρεις φάσεις και το διάστημα ολοκλήρωσης των εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι τρεις μέρες.

Στην πρώτη φάση θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων των οδών Ελευθερίας και Μεγ. Αλεξάνδρου περιμετρικά του Δημοτικού καταστήματος Τριλόφου όπως φαίνεται στο 1ο σχέδιο. Προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της 1ης φάσης θα αποκλειστεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελευθερίας από το ύψος της οδού Περικλέους μέχρι την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων από το υπόλοιπο τμήμα της οδού Ελευθερίας με την βοήθεια σημαιοφόρων. Στο τμήμα της οδού Ελευθερίας μεταξύ Πλ. Ρωμαικού και Πλ. Δημαρχείου θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση οχημάτων και στις δύο πλευρές του.

Στην δεύτερη φάση θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων των οδών Ελευθερίας και Μεγ. Αλεξάνδρου όπως φαίνεται στο 2ο σχέδιο. Προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της 2ης φάσης Θα αποκλειστεί το μισό πλάτους οδοστρώματος στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ελευθερίας. H οδός Ελευθερίας από τη Μ. Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την Οδό Περικλέους θα αποκλεισθεί σε όλο το πλάτος της. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα της οδού με την βοήθεια σημαιοφόρων. Το τμήμα της οδού Μ. Αλεξάνδρου μεταξύ Πλ. Δημοκρατίας και Ελευθερίας θα αμφιδρομηθεί προσωρινά.

Στην τρίτη φάση εργασιών θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης τμήματος της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου όπως φαίνεται στο 3ο σχέδιο. Προκειμένου να εκτελεστούν οι εργασίες της 3ης φάσης θα αποκλειστεί το υπόλοιπο μισό πλάτος της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου μέχρι και την συμβολή της με την οδό Ελευθερίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα της οδού με την βοήθεια σημαιοφόρων. Επισημαίνεται ότι θα υπάρξει τροποποίηση τηςδιαδρομής των λεωφορείων του ΟΑΣΘ που διέρχεται από τις οδούς Ελευθερίας και Μεγ. Αλεξάνδρου.

Η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 07:30 μέχρι τις 18:00 και θα διαρκέσουν τρεις ημέρες. Παρακαλούνται οι οδηγοί να σεβαστούν τη σήμανση απαγόρευσης στάσης-στάθμευσης στην οδό Ελευθερίας για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2310483400-411 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα για δυσκολίες παιδικού ύπνου στα Πεύκα

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων