ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη

Κοζάνη: Επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λίγο μετά τις 3 το πρωί η οδός Μακεδονομάχων στο κέντρο της Κοζάνης, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με εκείνους του Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία που επικαλείται η ιστοσελίδα kozanimedia, οπαδοί του «Δικεφάλου» του Βορρά (περίπου 10-15 άτομα) περίμεναν εκείνους των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Συνδέσμου τους, στην πόλη της δυτικής Μακεδονίας, για να γιορτάσουν όπως τόνισαν τα 100 χρόνια από την ίδρυση της αγαπημένης ομάδας τους.

Περίπου στις 3 π.μ. και όταν οι οπαδοί του Άρη αποχωρούσαν, δέχθηκαν την επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η οδός Μακεδονομάχων να μετατραπεί κυριολεκτικά σε... πεδίο μάχης! Μπουκάλια, τελάρα, ακόμη και... τασάκια εκσφενδονίστηκαν εκατέρωθεν σε ένα πανδαιμόνιο, μέχρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να φτάσουν προς τα παλιά ΚΤΕΛ. Ευτυχώς πάντως παρά τις σκηνές... ροκ και την τεταμένη ατμόσφαιρα δεν τραυματίστηκε κανείς!

Μέσα σε λίγα λεπτά αυτόπτες μάρτυρες και περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, η παρέμβαση της οποίας είχε ως αποτέλεσμα να λήξει η... μάχη, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως για όλο το υπόλοιπο της βραδιάς περιπολικά και άντρες της Ασφάλειας βρίσκονταν σε επιφυλακή.

Διαβάστε επίσης: Κοζάνη: Αγωνία για 58χρονο που εξαφανίστηκε κοντά σε λίμνη