ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπισμός και περισυλλογή ναρκωτικών ουσιών σε θάλασσα της Κέρκυρας

Εντοπισμός και περισυλλογή ναρκωτικών ουσιών σε θάλασσα της Κέρκυρας

Μία νάιλον σακούλα με 16 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 25 κιλών και 232 γραμμαρίων εντοπίστηκαν στην περιοχή Αγίου Στεφάνου Σινίων Κέρκυρας.


Συγκεκριμένα ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από αλιέα, ότι στην ανωτέρω περιοχή εντόπισε μία μαύρη νάιλον σακούλα, η οποία περιέχει ενδεχομένως ναρκωτικές ουσίες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν την νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε δέματα με κάνναβη.

narkerkyraS

Η περιοχή τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας, προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και πλωτό περιπολικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας προς εντοπισμό παραλήπτη ναρκωτικών ουσιών με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, συνεχίστηκαν οι έρευνες από ξηράς και από θάλασσα προς εντοπισμό άλλων ναρκωτικών ουσιών, ενώ δείγματα από τις κατασχεθέντες ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Κέρκυρας για την εξέταση τους.

*φωτογραφίες από Λ.Σ.

Διαβάστε επίσης:
Άρτα: Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια - Στο νοσοκομείο μία 16χρονη