ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε ποιες σιδηροδρομικές γραμμές διακόπτονται στη Βόρεια Ελλάδα

Δείτε ποιες σιδηροδρομικές γραμμές διακόπτονται στη Βόρεια Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται από αύριο έως και τη Δευτέρα στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Φλώρινα καθώς και στο τμήμα Έδεσσα - Σκύδρα, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική υποδομή.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης - Φλώρινας και Έδεσσας – Σκύδρας και ως εκ τούτοy οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Φλώρινα και αντίστροφα θα εξυπηρετούνται από τρία ανά κατεύθυνση λεωφορεία. Στο τμήμα Σκύδρα - Έδεσσα - Σκύδρα οι επιβάτες με προορισμό την Έδεσσα από τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τον σταθμό της Σκύδρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επέρχονται και στο τμήμα Λιανοκλάδι - Τιθορέα από την Τρίτη, λόγω της διενέργειας αναγκαίων εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή.

Συγκεκριμένα, διακόπτεται η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου – Τιθορέας και ως εκ τούτου οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία από τους σταθμούς Λιανοκλαδίου και Τιθορέας αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στον ιστότοπο www.trainose.gr