ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση «Εορδαία 2014» στην Πτολεμαΐδα

Έκθεση «Εορδαία 2014» στην Πτολεμαΐδα

Το Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν πως συνδιοργανώνουν την Έκθεση "ΕΟΡΔΑΙΑ 2014" η οποία πλέον αποτελεί έναν θεσμό με ανοδική πορεία, για 6η συνεχόμενη χρονιά.


Αναλυτικά:

«Οι επιτυχημένες κατά ομολογία εκθετών και επισκεπτών προηγούμενες εκθέσεις, ενδυναμώνουν την προσπάθειά μας και βάζουν την περιοχή μας σε πρώτο πλάνο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο ,ενώ η φετινή συν διοργάνωση από τους τρεις επαγγελματικούς φορείς της περιοχής – για πρώτη φορά- είναι σίγουρο πως θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την Έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ 2014.

Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται, επαναλαμβάνονται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Είμαστε βέβαιοι λοιπόν, ότι ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί και η Έκθεση "ΕΟΡΔΑΙΑ 2014" η οποία θα διεξαχθεί στην πόλη μας , από την Παρασκευή 30/05/2014 έως την Πέμπτη 05/06/2014 και η οποία για ακόμη μια φορά έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, και του Δήμου Εορδαίας.

Ειδικά για τις μέρες που ζούμε , πιστεύουμε πως πρέπει να αγωνιστούμε δυναμικά και να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο για να σταθούμε στην αγορά, και η έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ είναι μία ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανεξάρτητα από ποια προϊόντα ή υπηρεσίες προσφέρει μία επιχείρηση, η επιτυχία της εξαρτάται από το είδος των καναλιών που επιλέγει για την προώθησή τους και την ποιότητα της επικοινωνίας της με την αγορά- στόχο.

Στο χώρο λοιπόν της επιχειρηματικής επικοινωνίας, η παλιά καλή "συνταγή" που ακούει στο όνομα Εμπορική Έκθεση, κατέχει αδιαφιλονίκητα την πρώτη θέση στην πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, καθώς εγγυάται την τροφοδότηση και ανατροφοδότηση των εμπλεκομένων εκθετών και επισκεπτών με φρέσκιες ιδέες και νέες πρακτικές .

Στο δρόμο προς την επιτυχία, στη φετινή Έκθεση, εκτός από τα γενικά εκθέματα που θα προβληθούν, θα δοθεί βαρύτητα στα «ελληνικά προϊόντα», στις πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα λαμβάνουν χώρα , καθʼ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό και στις ειδικές τιμές κι εκπτώσεις των εκθετών προς τους επισκέπτες της έκθεσης».

Διαβάστε επίσης: «Best of the Best» για δεύτερη φορά η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών