ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε ο Ρουπακιάς στη μαραθώνια απολογία του

Τι είπε ο Ρουπακιάς στη μαραθώνια απολογία του

Το δρόμο της επιστροφής του στη φυλακή πήρε λίγο πριν τις 20:00 της Μεγάλης Δευτέρας ο Γιώργος Ρουπακιάς, μετά τη μαραθώνια συμπληρωματική απολογία του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο περισσότερες από δέκα ώρες κλήθηκε να δώσει διευκρινήσεις για την εμπλοκή του στην υποθεση της Χρυσής Αυγής αλλα και τη δολοφονία του νεαρού μουσικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δε διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες απολογίες του στις οποίες είχε ισχυριστεί ότι ήταν ένας απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής.

Όταν κλήθηκε απο τις εφέτες ανακρίτριες να εξηγήσει τις πολλές φωτογραφίες, που υπάρχουν στη δικογραφία, στις οποίες απαθανατιζεται στο πλευρό βουλευτών αλλα και πρωτοκλασάτων στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Ρουπακιας φέρεται να απάντησε οτι "ο καθένας μπορούσε να βγάζει φωτογραφίες δίπλα στους βουλευτές" και αυτό ήταν κάτι που του άρεσε.

Όσο για τα όπλα τα οποία εμφανίζονται στις φωτογραφίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος απάντησε ότι πρόκειται για αεροβόλα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ.: Βεβαιότητα για εμπλοκή Μαζιώτη στη ληστεία της Μεσσηνίας