Σε τι επίπεδα κινείται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Newsroom Newsroom

Σε τι επίπεδα κινείται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι κινείται σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα από την Αθήνα. Η κίνηση παραμένει αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα αυτήν την ώρα και στις δύο εξόδους από την Αθήνα, τόσο στην Αθηνών - Λαμίας όσο και στην Αθηνών - Κορίνθου.

Από τα διόδια της Ελευσίνας από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καταγράφηκαν 42.176 διελεύσεις προς την Κόρινθο, ενώ μέγιστη ώρα αιχμής ήταν το δίωρο 4 μ.μ. με 6 μ.μ., όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού. Επίσης σημείωσε πως ήδη η κίνηση αρχίζει και μειώνεται, ενώ ο αριθμός των οχημάτων είναι μέχρι ώρας στα ίδια επίπεδα με πέρυσι (1% κάτω σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά).

Από τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Νέας Οδού, που έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Αθηνών - Λαμίας καταγράφηκαν 30.937 διελεύσεις οχημάτων από Αφίδνες προς Λαμία, στο ίδιο χρονικό διάστημα (6 π.μ. - 6 μ.μ.), με αντίστοιχη μικρή πτώση σε σχέση με πέρυσι, συνυπολογιζόμενης και της σύμπτωσης της περσινής αντίστοιχης μέρας με την έξοδο της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κίνηση και στους δύο οδικούς άξονες διεξάγεται ομαλά, με εξαίρεση μικρές καθυστερήσεις στο ύψος της Ακράτας, λόγω μίας λωρίδος κυκλοφορίας στο σημείο, όπως και στο ύψος του Ρίου που υπήρξε μικρή καθυστέρηση λόγω ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Με κακοκαιρία η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved