ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήρια και κατάθεση στεφάνων στη Λάρισα

Συλλαλητήρια και κατάθεση στεφάνων στη Λάρισα

Με δύο απεργιακές συγκεντρώσεις σε Κεντρική πλατεία και Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς και με κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ρήγα Φερραίου, τίμησαν σήμερα το πρωί από κοινού την Εργατική Πρωτομαγιά, Εργατικά Συνδικάτα, ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ και πολιτικοί φορείς της Λάρισας.

Διάφορα Εργατικά Συνδικάτα (Οικοδόμων, Κλωστουφαντουργών, Επισιτισμού και Τουρισμού, Επιτροπή Ανέργων κ.α.), συγκεντρώθηκαν μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία.

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, είχαν μέλη της ΕΛΜΕ, της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι μαζί με πολιτικούς φορείς, κατέθεσαν τιμητικά στεφάνια στο άγαλμα του Ρήγα Φερραίου, σύμφωνα με το larisanews.gr.

Παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια και υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας με την παράταξη του Ν. Τσιλιμίγκα, Ευαγγελία Λιακούλη, ο εκπαιδευτικός πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Παπαποστόλου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαρισαίων Πόλις», Γιώργος Σούλτης.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν σύντομη πορεία προς την Κεντρική Πλατεία, προκειμένου να ενωθούν με Συνδικάτα και ΠΑΜΕ, σε μια κοινή πορεία με κατάληξη στο Εργατικό Κέντρο.

Διαβάστε επίσης: Πρωτομαγιά με παρατράγουδα στην Πάτρα (vid)