ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε εξιτήριο Αμερικανίδα που τραυματίστηκε στη Σαντορίνη

Πήρε εξιτήριο Αμερικανίδα που τραυματίστηκε στη Σαντορίνη

Έπειτα από περίπου δύο εβδομάδες, η Αμερικανίδα τουρίστρια που είχε τραυματιστεί σοβαρά από αυτοσχέδια κροτίδα στη Σαντορίνη, πήρε εξιτήριο.

Η 51χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης θα συνεχίσει την αποκατάστασή της στην Αμερική.

«Η εμπειρία του ατυχήματος είναι η χειρότερη αλλά και η καλύτερη στη ζωή μου. Πρόκειται για κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε η Αμερικανίδα στο cretapost.gr και εξήγησε: «Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησα στη Κρήτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου.

Το ιατρικό προσωπικό εκτός του ότι είναι εκπληκτικά επιδέξιοι αλλά και καλοί επιστήμονες είναι παράλληλα πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί. Είχα την συμπαράστασή τους από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Το ίδιο όμως συνέβη και με τους ανθρώπους της Κρήτης που είτε με συναντούσαν στο διάδρομο, είτε ερχόντουσαν στο δωμάτιο που νοσηλευόμουν και μου προσέφεραν από λουλούδια, δώρα μέχρι και φιλοξενία. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Η Αμερικανίδα υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύτηκε για μερικές μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από τον τραυματισμό της το βράδυ της Ανάστασης.

Διαβάστε επίσης: Βγαίνει από την εντατική η 51χρονη Αμερικανίδα