ΕΛΛΑΔΑ

Παρά τον εφιάλτη η Αμερικανίδα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Παρά τον εφιάλτη η Αμερικανίδα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Όχι μόνο δε ρίχνει "μαύρη πέτρα" η Αμερικανίδα Βίκυ Πρέσμικ, που τη βραδιά της Ανάστασης τραυματίστηκε σοβαρά από βαρελότα, αλλά συγκινημένη από την αγκαλιά που της άνοιξαν γιατροί, νοσηλευτές αλλά και άγνωστοι προς την ίδια ... θέλει να επιστρέψει στην Κρήτη.

Μιλώντας στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" και την Άννα Κωνσταντουλάκη, μέσα από το Βενιζέλειο νοσοκομείο, η 51χρονη Αμερικανίδα, αν και ταλαιπωρημένη από την απίστευτη περιπέτειά της, εμφανίζεται προσεκτική σε όσα λέει ακόμη και για τους ανθρώπους που παρ'ολίγο να της στερήσουν τη ζωή. Αν θα υποβάλει μήνυση; Απαντάει: "Δεν είμαι σίγουρη, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα".

Στο ερώτημα για το τι συναισθήματα έχει για τους ανθρώπους που με τα βαρελότα τους την οδήγησαν μέχρι το θάλαμο της Εντατικής μας είπε: "Είμαι αναστατωμένη και νιώθω θυμό για εκείνους που προκάλεσαν όλο αυτό και πώς να μην νιώθω; Εχω υποφέρει πάρα πολύ και με περιμένει άλλο ένα χειρουργείο στην Αμερική".

Η κυρία Πρέσμικ μίλησε στην εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" με μεγάλη συγκίνηση για τη συμπεριφορά των γιατρών, των νοσηλευτών αλλά και τόσων αγνώστων ανθρώπων που συμπαραστάθηκαν σε εκείνη και την οικογένειά της.

"Οι άνθρωποι της Κρήτης είναι εκπληκτικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές. Δεν θα ήμουν ζωντανή αν δεν με είχαν σώσει οι γιατροί που με χειρούργησαν. Η οικογένειά μου στην αρχή δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα" και συμπλήρωσε: "Επιπλέον τόσος άγνωστος σε εμάς κόσμος φέρθηκε με μεγάλη ανθρωπιά στο σύζυγο, το γιο μου και την κόρη μου. Η γυναίκα που μας καθάριζε το δωμάτιο στο νοσοκομείο κα Εύα δεν σταμάτησε να μας φέρνει φαγητό και δώρα, άνθρωποι μας ζητούσαν συγνώμη για ό,τι έγινε, κάτι που δεν ήταν απαραίτητο.

Οχι μόνο δεν αισθάνομαι άσχημα για τη χώρα σας και τους Ελληνες, αλλά θέλω να επιστρέψω με την οικογένειά μου όταν αναρρώσω πλήρως, για να δω ξανά όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου πρόσφεραν τόσα και μας συγκίνησαν τόσο πολύ με τη συμπαράσταση που μας έδειξαν".

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: Πήρε εξιτήριο Αμερικανίδα που τραυματίστηκε στη Σαντορίνη