ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας - Μεταξύ των συλληφθέντων αστυνομικός

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας - Μεταξύ των συλληφθέντων αστυνομικός

Κύκλωμα που εξωθούσε κατ' επάγγελμα στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών ραντεβού, εξαρθρώθηκε με τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.


Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της νοτιανατολικής και της βορειανατολικής Αττικής, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ενώ αναζητείται ένας 51χρονος, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 45χρονος αστυνομικός, φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, που υπηρετούσε σε υπηρεσία της Αττικής. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας, καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται από την αστυνομία το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δεκατρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Απίστευτη πρόταση γάμου – Η πιο ρομαντική που έχετε δει (vid)

Κρήτη: Μαθητές ντυμένοι στα μαύρα γέμισαν την πλατεία Ελευθερίας (pics)

ΣΟΚ: Κρεμάστηκε 45χρονος στο Άλσος Παγκρατίου

ΣΕΦ: «Κοντράκηδες» διέλυσαν περιπολικά – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Σκόρπισε τον τρόμο στη Σούδα – Κρητικός πυροβολούσε όπου έβρισκε

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νεκροί από τροχαίο στον Πλατανιά Κρήτης