ΕΛΛΑΔΑ

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Ακόμα μια εβδομάδα πέρασε και άφησε το δικό της στίγμα στην διεθνή κοινότητα. Ας κάνουμε μια γρήγορη επανάληψη των γεγονότων που πέρασαν στα ψιλά γράμματα!

F1 GP- Ελεύθερα δοκιμαστικά για τον αγώνα της Ισπανίας

2091435


Ο Sebastian Vettel οδηγεί το αμάξι του κατά τη διάρκεια του τρίτου δοκιμαστικού της Φόρμουλα 1 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία, κοντά στην Βαρκελώνη.

Βοσνία – Επαναλειτουργία της εθνικής βιβλιοθήκης

2091431

Επισκέπτες θαυμάζουν την διακόσμηση στην εθνική βιβλιοθήκη της Βοσνίας, που άνοιξε ξανά την Παρασκευή. Το Σαράγιεβο άνοιξε ξανά την βιβλιοθήκη μετά από 22 χρόνια, όταν και καταστράφηκε από τον πόλεμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε χάθηκαν και πάνω από 2 εκατομμύρια βιβλία.

Ινδία – Συλλογή Μάνγκο

2089226

Ένας Ινδός εργάτης ξεχωρίζει τα μάνγκο στην αγορά φρούτων και λαχανικών στην περιοχή Hyderabad. Τα μάνγκο φτάνουν στην Ινδία τον Απρίλιο, προσφέροντας τον δροσερό χυμό τους στους διψασμένους Ινδούς.

Ναύπλιο – Παραλία Καραθώνας

13974829

Μία ψαρόβαρκα επιστρέφει από την ψαριά της στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Λίμνη Κερκίνη – Απελευθέρωση άγριων πουλιών

13978840


Μέλος από το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) απελευθερώνουν έναν Σταυραετό (Hierraetus pennatus) στη λίμνη Κερκίνη, Σάββατο 10 Μαΐου 2014. Το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ) με τη συνδρομή της Δράσης για την Άγρια Ζωή και του Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης απελευθέρωσαν στη λίμνη Κερκίνη 15 άγρια πουλιά τα οποία είχαν νοσηλευτεί στις εγκαταστάσεις του

Ινδία – Γιορτή της Μητέρας

13978211


Η τρυφερή μανούλα βάζει το παιδάκι της σε μια αυτοσχέδια κούνια στον χώρο εργασίας της. Πρόκειται για μια από τις πολλές μανούλες που εργάζονται για να βγάλουν το μεροκάματο, αλλά δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους και έτσι αναγκάζονται να τα παίρνουν μαζί τους.

Άμστερνταμ – Ο Δαλάι Λάμα φτάνει στο αεροδρόμιο

13978277


Ο Θιβετιανός πνευματικό ηγέτης χαιρετά το πλήθος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιου του Schiphol , ο οποίος πραγματοποιεί στο Άμστερνταμ τριήμερη επίσκεψη.

Τουρκία – Ποδόσφαιρο στον... βάλτο

13978933

Οι συμμετέχοντες μάχονται για να κερδίζουν την μπάλα κατά τη διάρκεια ενός event στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ένας νεκρός από τη συντριβή του αερόστατου

Ολλανδία: Γυναίκες έκαναν τον οργασμό τους... τραγούδι! (video)