ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Μαρτζάκλης: Ποιος ήταν ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε (pics)

Βασίλης Μαρτζάκλης: Ποιος ήταν ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε (pics)

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών από την Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 30χρονο Ρομά ο οποίος είχε οδηγηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ως ύποπτος για τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού αλλά και τον τραυματισμό ενός 30χρονου φίλου του.

Τελικά ο άντρας συνελήφθη έπειτα από επιδρομή αστυνομικών στον καταυλισμό στον οποίο διέμενε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επάνω του βρέθηκε ένα ματωμένο μαχαίρι.

Ο άτυχος αστυνομικός που υπηρετούσε στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ήταν εκτός υπηρεσίας όταν είδε τον δράστη που είχε εισβάλει στο σπίτι του φίλου του και προσπάθησε να τον συλλάβει. Όμως, εκείνος του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι με το οποίο τον τραυμάτισε περισσότερες από μία φορές και τράπηκε σε φυγή, προσπαθώντας να διαφύγει. Ο διαρρήκτης τραυμάτισε και τον 30χρονο φίλο του αστυνομικού, καθώς βρίσκονταν και οι δύο στο περιστατικό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και ήταν «το χαμογελαστό παλικάρι με τη χρυσή καρδιά που όλοι εκτιμούσαν».

Ασχολείτο το ποδόσφαιρο και με την Ακαδημία της Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας τα μικρά παιδιά της περιοχής τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Ηλεία: Διαρρήκτης δολοφόνησε 35χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών

Νεκρός 35χρονος αστυνομικός από μαχαιριές στην Ανδραβίδα

Προσαγωγή 30χρονου για τη δολοφονία στην Ανδραβίδα