ΕΛΛΑΔΑ

Heineken, η μπίρα του Sani Gourmet 2014

Heineken, η μπίρα του Sani Gourmet 2014

Διαφορετικές χώρες. κουλτούρες, υλικά, κουζίνες και η μπίρα Heineken συναντώνται απολαυστικά στο Sani Gourmet 2014, φεστιβάλ – θεσμό στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας που άνοιξε φέτος την αυλαία του στις 11 Μαΐου.

«Ταξιδεύοντας στον Δρόμο του Μεταξιού», οι chef καλούνται φέτος να «παντρέψουν» αρώματα και γεύσεις από διαφορετικές χώρες και να συνθέσουν τα μενού του Sani Gourmet 2014. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή διοργάνωση, που αναδεικνύει την παγκόσμια γαστρονομική κληρονομιά, έχει και η πιο κοσμοπολίτικη μπίρα του κόσμου, η Heineken, που συνδυάζεται ιδανικά με απολαυστικά πιάτα της διεθνούς κουζίνας.

Την Κυριακή 11 Μαΐου, στο εστιατόριο See you Up πραγματοποιήθηκε το επιτυχημένο πάρτι έναρξης του φεστιβάλ, με μοναδικές δημιουργίες των chef συγκεντρώνοντας για μια ακόμη χρονιά τους λάτρεις της δημιουργικής κουζίνας, στη Σάνη της Χαλκιδικής.

Η Heineken, με μήνυμα «Open your World», έδωσε το «παρών», προσκαλώντας όλους του φίλους του φεστιβάλ να διευρύνουν τους ορίζοντες τους και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και εμπειρίες από την Ασία μέχρι την Ευρώπη.

Heineken. Open Your World