ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε τι καιρό θα κάνει στις εκλογές

Δείτε τι καιρό θα κάνει στις εκλογές

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια και ορεινά τμήματα του νομού αναμένεται στην Αττική.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος καιρός με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά αναμένεται σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 17 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν άνεμοι δυτικών-βορειοδυτικών διευθύνσεων μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας στα γύρω ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Κυριακή των εκλογών
Αρχικά γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα νότια θα είναι ο καιρός της Κυριακής.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.