ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Πολλάτου: Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την πρωταθλήτρια

Άννα Πολλάτου: Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την πρωταθλήτρια

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν τόσο ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος όσο και ο Υφυπουργός Πολιτισμού για τον ξαφνικό θάνατο της Ολυμπιονίκη Άννα Πολλάτου σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση της απώλειας της Άννας Πολλάτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο σύντομο βίο της η Άννα Πολλάτου αφοσιώθηκε σε ένα δύσκολο και ευγενές άθλημα και ευτύχησε να ανταμειφθεί για τους κόπους της, τιμώντας μάλιστα ως Ολυμπιονίκης την οικογένεια της και την πατρίδα μας. Είναι τόσο κρίμα, είναι άδικο, που οι άνθρωποι που αγάπησε η Άννα και ο ελληνικός αθλητισμός την στερούνται τόσο νωρίς. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη στους οικείους της».

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, για το θάνατο της Άννας Πολλάτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τραγική είδηση του θανάτου της Άννας Πολλάτου συγκλόνισε κάθε Έλληνα. Οι σπουδαίες διακρίσεις που χάρισε στην πατρίδα μας, αλλά και το ήθος της αδόκητα χαμένης Ολυμπιονίκη μας, θα μείνουν άσβεστο τεκμήριο της μνήμης της. Στους οικείους της και στην ελληνική αθλητική οικογένεια εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Πολλάτου: Θρήνος στο facebook – Έτσι αποχαιρετούν την Ολυμπιονίκη

Άννα Πολλάτου: Αυτή ήταν η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής (photos)

Νεκρή σε τροχαίο η πρωταθλήτρια Άννα Πολλάτου

Άννα Πολλάτου: Φωτογραφίες – σοκ από το τροχαίο που σκοτώθηκε η Ολυμπιονίκης

Άννα Πολλάτου: Θρήνος για τον θάνατο της 31χρονης Ολυμπιονίκη