ΕΛΛΑΔΑ

Σε θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται ο Νίκος Νταμπίζας

Σε θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται ο Νίκος Νταμπίζας

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, στην περιοχή της Βούλας, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού στο κεφάλι.


Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό πως το αυτοκίνητο Smart στο οποίο επέβαινε ο παράγοντας των «πρασίνων» συγκρούστηκε με μηχανή, στην οποία επέβαιναν ένας άντρας και μία γυναίκα.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε, αλλά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ενώ η 31χρονη συνεπιβάτης του είναι νεκρή.

Όπως έγινε γνωστό η κοπέλα, 31 ετών, και ο οδηγός, 28 ετών, δεν φορούσαν κράνος.

Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το δυστύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Βουλιαγμένης και Αγίου Ιωάννου στην περιοχή της Βούλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα δυο οχήματα κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, στη μεσαία λωρίδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρει τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο κ. Νταμπίζας νοσηλεύεται φρουρούμενος και του έχουν πάρει αίμα - όπως άλλωστε και στο οδηγό - προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του ΠΑΟ βρίσκονται στο Ασκληπιείο Βούλας όπου νοσηλεύεται ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.