ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο αδελφός του βαρυποινίτη Βαρελά

Παραδόθηκε ο αδελφός του βαρυποινίτη Βαρελά

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο αδελφός του βαρυποινίτη Βασίλη Βαρελά, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που εξελισσόταν κάθε τόσο στην περιοχή του Ταϋγέτου για τη σύλληψή του.

Μετά από περίπου τρία χρόνια ο 52χρονος Χρήστος Βαρελάς βρίσκεται στα χέρια των αρχών. Θυμίζουμε ότι ο αδελφός του βαρυποινίτη Βασίλη που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Αλβανού Φιλίπ Μεσάι και του 3χρονου γιου του Κέρι κοντά στο φράγμα του Παμίσου στις αρχές Δεκεμβρίου του 2011.

Ο Χρήστος Βαρελάς κατηγορείται για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση αλλά και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ναρκωτικά και άλλα αδικήματα, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που εξελισσόταν κάθε τόσο στην περιοχή του Ταϋγέτου για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Χρήστος Βαρελάς παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Καλαμάτας για ηθική αυτουργία από κοινού σε ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας με την οποία είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 27 ετών και 27 μηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών και κακουργηματικές εκβιάσεις.

Διαβάστε επίσης: Παγίδες στα on-line ταξιδιωτικά γραφεία