ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 9 φυγόποινους το τελευταίο 24ωρο

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 9 φυγόποινους το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της ΓΑΔΘ, συνέλαβαν συνολικά εννέα άτομα.


Συγκεκριμένα, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (26-05-2014), στην Άνω Πόλη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 53χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν εννέα (9) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση Νόμου περί επιταγών.

Επιπλέον, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην Πυλαία, αστυνομικοί του αντίστοιχου Τμήματος Ασφαλείας, συνέλαβαν 48χρονο άντρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά (7) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή, για δημόσια έσοδα – εισφορές.

Επίσης, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν επτά (7) ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Εορτή του Οσίου Ιωάννου, του Ρώσου