ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Φαίης- Πατέρας Στεφανάκη: Ο γιος μου είναι άνανδρος που τη χτύπησε

Δολοφονία Φαίης- Πατέρας Στεφανάκη: Ο γιος μου είναι άνανδρος που τη χτύπησε

Λάβρος κατά του γιου του Βαγγέλη Στεφανάκη ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη Μπάχλα, τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Καταθέτοντας ενώπιον των δικαστών ο Μανώλης Στεφανάκης αναφέρθηκε στην παράλληλη σχέση του γιου του με την αδικοχαμένη Φαίη και την αδερφή της Μαριαλένα, αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να γίνει μοντέλο, απέκρουσε τις φήμες ότι ήταν χρυσαυγίτης χαρακτηρίζοντάς τον άνανδρο που χτύπησε την άτυχη κοπέλα. Ωστόσο έσπευσε να εκτιμήσει ότι δεν ήταν δολοφονία αλλά ατύχημα.

«Σήκωσε το χέρι και χτύπησε ένα κοριτσάκι με άνανδρο τρόπο, ένα μπιμπελό δεν το χτυπάς, δεν το δέχομαι να σηκώσει χέρι σε γυναίκα» είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου και τόνισε ότι ο γιος του αγαπούσε τη Φαίη και πως αν δεν συνέβαινε το τραγικό αυτό περιστατικό θα μπορούσε σήμερα να ήταν μαζί.

Αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ, υποστήριξε πως ο γιος του δεν πήγε να παραδοθεί γιατί φοβόταν: «Ήταν τρομοκρατημένος. Κοιμόταν σε παγκάκια. Μετά έμαθα ότι πήγε να εξομολογηθεί. Φοβήθηκε. Τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν μέσα ή έξω από τη φυλακή».

Ερωτηθείς για τη σχέση που είχε με τις δύο αδελφές υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως είχαν συγγένεια. «Δεν ρώτησα πότε τα επίθετα τους. Η αδελφή του θύματος τον περίμενε μέχρι να ετοιμαστεί. Η σχέση τους ήταν φιλική. Η Φαίη ερχόταν κανονικά στο σπίτι. Τη Φαίη την αγαπούσε. Του μίλαγε και καθόταν σαν τσολιάς. Την αγαπούσαμε τη Φαίη».

Ο πατέρας του κατηγορουμένου χαρακτήρισε τον γιο του «υπερκινητικό» και «φωνακλά» και αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει μοντέλο: «Πήγαινε στο γυμναστήριο για να φουσκώνει τα μπράτσα του για τις κοπέλες. Έπαιρνε μια σκόνη για να φουσκώνουν τα μπράτσα. Μου είπε ο φαρμακοποιός ότι αντί για μπριζόλα έτρωγε το πρωί τη σκόνη. Ήθελε να γίνει μανεκέν. Είχε κάνει αίτηση να γίνει».

Παράλληλα, απέρριψε τη φερόμενη εμπλοκή του γιου του με τη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του δεν ασχολείτο με τα κόμματα και με την πολιτική. «Δεν ξέρει ποιος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ξέρει τη Χρυσή Αυγή;» είπε χαρακτηριστικά.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 2 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Εξαγριώθηκαν οι γονείς της Φαίης – Βγάζουν από το σπίτι την αδελφή της

Νέα στοιχεία – φωτιά: Στο σκαμνί ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης!

Απούσα από το μνημόσυνο της αδερφής της για τα… καλλίστεια σκύλων!