ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2014: Στα Λατινικά διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι!

Πανελλαδικές 2014: Στα Λατινικά διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι!

Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές εξετάσεις με μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχουν ειδική βαρύτητα για την εισαγωγή σε ΑΕΙ – ΤΕΙ.

Οι μαθητές θα εξεταστούν σήμερα, στα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας, της Ηλεκτρολογίας και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματισμένο Περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι φτάνουν και σήμερα στα σχολεία στις 8:00, ενώ οι εξετάσεις ξεκινούν μισή ώρα αργότερα. Θυμίζουμε ότι η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Στη διάρκεια των εξετάσεων οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, μπλε στιλό και γομολάστιχα, αλλά όχι μπλάνκο. Επιτρέπεται, επίσης, ένα μπουκάλι νερό. Αντίθετα θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τους το κινητό τους τηλέφωνο.

Εξεταστέα Ύλη - Λατινικά!

Από το βιβλίο "Λατινικά" της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου Θεωρητικής Κατεύθυνσης των Μ. Πασχάλη- Γ. Σαββαντίδη, έκδ. 2013.

Κείμενα - Γραμματική - Συντακτικό

Τα κείμενα των ενοτήτων 21-50, εκτός των ενοτήτων 22,26,33,35,39 και 50, από τις οποίες θα διδαχθούν μόνο τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα.

Τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα που περιλαμβάνονται σ' όλες τις ενότητες (21-50) του διδακτικού εγχειριδίου της τάξης αυτής.

Επίσης, στην εξεταστέα-διδακτέα ύλη συμπεριλαμβάνονται τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα που περιέχονται και στις είκοσι ενότητες του βιβλίου "Λατινικά" της Β΄ τάξης Ενιαίου Λυκείου των Μ. Πασχάλη - Γ. Σαββαντίδη, έκδ. Ο.Ε.Δ.Β. 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2014: Τα καλύτερα σκίτσα των φετινών εξετάσεων (pics)

Πανελλήνιες 2014: Οι απαντήσεις - λύσεις στα Μαθηματικά - ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2014: Οι απαντήσεις στα Αρχαία και στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τοτός δίνει πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα σε Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία