ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2014: Σε μαθήματα κατεύθυνσης εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι

Πανελλαδικές 2014: Σε μαθήματα κατεύθυνσης εξετάζονται αύριο οι υποψήφιοι

Συνεχίζονται αύριο οι Πανελλαδικές εξετάσεις με μαθήματα κατεύθυνσης, τα οποία έχουν ειδική βαρύτητα για την εισαγωγή σε ΑΕΙ – ΤΕΙ.


Οι μαθητές θα εξεταστούν αύριο, στα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας, της Ηλεκτρολογίας και της Ανάπτυξη; Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη, οπότε οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα κατεύθυνσης: Φυσική και Ιστορία

Οι υποψήφιοι φτάνουν και σήμερα στα σχολεία στις 8:00, ενώ οι εξετάσεις ξεκινούν μισή ώρα αργότερα. Θυμίζουμε ότι η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Στη διάρκεια των εξετάσεων οι μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, μπλε στιλό και γομολάστιχα, αλλά όχι μπλάνκο. Επιτρέπεται, επίσης, ένα μπουκάλι νερό. Αντίθετα θα πρέπει να αφήσουν στο σπίτι τους το κινητό τους τηλέφωνο.

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι η πιο κρίσιμη για τους υποψηφίους μιας και θα εξεταστούν σε ιδιαιτέρως σημαντικά μαθήματα.

Για μία ακόμη χρονιά το newsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των μαθητών που αγωνίζονται για μία θέση στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το NEWSBOMB καθόλη τη διάρκεια των εξετάσεων θα σας ενημερώνει για τα θέματα και για τις λύσεις των θεμάτων, έγκυρα και έγκαιρα σε συνεργασία με τα φροντιστήριο «ΝΕΟ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2014

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2014: Τα καλύτερα σκίτσα των φετινών εξετάσεων (pics)

Πανελλήνιες 2014: Οι απαντήσεις - λύσεις στα Μαθηματικά - ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2014: Οι απαντήσεις στα Αρχαία και στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Τοτός δίνει πανελλήνιες

Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα σε Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική και Βιολογία