ΕΛΛΑΔΑ

H LeasePLan Hellas για 2η συνεχή χρονιά «έδωσε ζωή» στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού

H LeasePLan Hellas για 2η συνεχή χρονιά «έδωσε ζωή» στο Αισθητικό Δάσος του Υμηττού

Η LeasePlan Hellas, συνεχίζοντας τις περιβαλλοντικές της πρωτοβουλίες, ενημερώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου ότι υλοποίησε φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά περιβαλλοντικές δράσεις στην περιοχή του Υμηττού, σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την πρόθεσή της να συνεισφέρει ουσιαστικά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas μαζί με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν τον περασμένο Μάρτιο κοντά στη φύση, προχωρώντας στην αναδάσωση τμήματος του Υμηττού, στην περιοχή δίπλα στο Στρατόπεδο Σακέττα που είχε καταστραφεί ολοσχερώς στις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007.

Στη διάρκεια της δράσης, συνολικά φυτεύτηκαν 300 δέντρα, ενώ οι εθελοντές εργαζόμενοι φρόντισαν και πότισαν τα 600 δέντρα που έχουν φυτευτεί κατά τις προηγούμενες εκστρατείες αναδάσωσης που έχει υλοποιήσει η εταιρία.

Η LeasePlan Hellas από το 2012 έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο τμήμα του Αισθητικού Δάσους του Υμηττού σε συνεργασία με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, με κύριο στόχο τη σταδιακή αναδάσωση και συστηματική φροντίδα του. Η πρωτοβουλία αυτή, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η φετινή αναδάσωση, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της LeasePlan, GreenPlan και αφορά στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων που στοχεύουν στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας στον Υμηττό.

Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε: «Σημαντικό παράγοντα στην υλοποίηση των περιβαλλοντικών μας δράσεων αποτελεί η περιβαλλοντική ευαισθησία που διατρέχει την εταιρική κουλτούρα της LeasePlan και η εθελοντική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Είναι χαρά μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε.»

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan

Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963, στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 32 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου 6.500 άτομα προσωπικό.

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 11.100, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.100 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 75 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 81) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey).

Στοιχεία επικοινωνίας:

LeasePlan Hellas, Αγγέλα Μπιτσάνη, email: Angela.Bitsani@leaseplan.gr, τηλ: 210 6898760
V+O Communication, Ζαφείρα Ατσίδη, email: za@vando.gr, τηλ: 210 7249000 (249)