ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην σύζυγος Μαριαλένας: Ο Στεφανάκης απειλούσε τη Μαριαλένα

Πρώην σύζυγος Μαριαλένας: Ο Στεφανάκης απειλούσε τη Μαριαλένα

Με την κατάθεση του πρώην συζύγου της Μαριαλένας Μπλάχα, συνεχίστηκε η δίκη του κατηγορούμενου Βαγγέλη Στεφανάκη για τη δολοφονία της αδελφής της Φαίης τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Μάκρη.

«Υπηρετώ 17 χρόνια στις ειδικές δυνάμεις. Εξήγησα στη Μαριαλένα ότι πρέπει να πει την αλήθεια από την αρχή. Ήταν όμως πανικόβλητη και μετά κατέθεσε ό,τι κατέθεσε» υποστήριξε ο Σταύρος Πασχάλης και συνέχισε: «Η Μαριαλένα εκτός από μένα δεν είχε δικό της άλλον άνθρωπο. Όταν πήγε να καταθέσει ήταν ταραγμένη. Βγαίνοντας από το βαν την πήρε ο κατηγορούμενος και την απείλησε. Μου έλεγε ότι φοβάται. Ο κατηγορούμενος της τηλεφώνησε και στη δεύτερη κατάθεση. Την άκουσα που του έλεγε στο τηλέφωνο να μην την εκβιάζει. Μου είπε ότι την απειλούσε. Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δε γνώριζα ότι η Μαριλένα έχει σχέση με τον Στεφανάκη. Ακούγονταν στη Νέα Μάκρη ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο τότε τη ρώτησα και μου είπε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με τον κατηγορούμενο.»

Σε ερώτηση του προέδρου γιατί η Μαριαλένα δεν είπε στον πατέρα της τι συνέβη ο μάρτυρας εκτίμησε επειδή ο πρώην πεθερός του είναι δύσκολος άνθρωπος. «Μοναχικός, αδιάφορος, που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τα παιδιά του. Έκανε δυο παιδιά και τα έβγαλε στην κοινωνία σαν πρόβατα με αποτέλεσμα να μπορεί κάθε ψευτοάντρας να τις κάνει ότι θέλει. Τον ενδιέφερε μόνο το χρήμα. Η σχέση με τις δυο κόρες ήταν κακή. Η Φαίη ήθελε να δουλεύει για να μην είναι σπίτι. Οι δυο αδελφές είχαν πολύ καλή σχέση», υποστήριξε.

Αναφερόμενος στον κατηγορούμενο ο πρώην σύζυγος της Μαριαλένας είπε: «Είχα δει τον Στεφανάκη και δεν μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Είχε μπράτσα, οδηγούσε επιθετικά, είχε στάση του μάγκα. Είχα δεχθεί παράπονα από γείτονες για τη στάση του. Εγώ μίλησα με τη Φαιή και μου είπε ότι είναι μαζί με τον Στεφανάκη. Τον είχα δει να κάνει κικ μπόξινγκ. Σίγουρα έπαιρνε στεροειδή. Ρώτησα τη Φαίη τι την προσέλκυσε σε αυτόν και μου είπε ότι μου παρέχει ασφάλεια, όπου πάμε καθαρίζει.

Η Φαιή είχε χαμηλή αυτοεκτίμηση, προφανώς δεν είχε ασφάλεια από τον πατέρα της. Ήταν καλό παιδί αλλά δύσκολο. Μου είχε πει ότι την είχε χτυπήσει ο κατηγορούμενος και ότι ζαλιζόταν. Είπε στον πατέρα της να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος της είπε να μην τον ανακατεύει.

Η Μαριαλένα είναι ήρεμη, ευαίσθητη, αγαπά τα ζώα και την ποίηση. Έκανε χορό. Αγαπούσε τη Φαιή, σκοπός της ήταν να την προστατεύσει από τον Στεφανάκη. Δεν τη ζήλευε».

Διαβάστε επίσης:

Φίλη Φαίης: Ο Στεφανάκης την είχε ξαναχτυπήσει