ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρίες προσκυνητών του Αγίου Ορους για το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Διαμαρτυρίες προσκυνητών του Αγίου Ορους για το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Πολλοί επισκέπτες του Αγίου Ορους διαμαρτυρήθηκαν κατά καιρούς για την εξυπηρέτηση του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με το οποίο ταξιδεύουν όχι μόνο Ελληνες αλλά και αλλοδαποί επισκέπτες.


Τελευταία παρατηρήθηκε το φαινόμενο οι υπεύθυνοι του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να διαθέτουν λεωφορεία για το δρομολόγιο Ουρανούπολη-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα που δεν εκπληρώνουν τις στοιχειώδης προϋποθέσεις ποιοτικών υπηρεσιών προς τους επιβάτες. Είναι πεπαλαιωμένα λεωφορεία με φθαρμένους διαδρόμους και θέσεις και δεν πληρούν τις συνθήκες καθαριότητας.

Επίσης, κάτι άλλο που παρατηρήθηκε τελευταία είναι ότι οι επισκέπτες αδυνατούν ακόμα και να απολαύσουν την όμορφη διαδρομή από Θεσσαλονίκη για Ουρανούπολη καθώς οι υαλοπίνακες των λεωφορείων είναι φθαρμένοι και ακάθαρτοι!

Απογοητευμένοι δηλώνουν αλλοδαποί επιβάτες-προσκυνητές οι οποίοι συγκρίνουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες στις χώρες τους.
Με δεδομένη και την θερινή τουριστική περιόδου δεν δικαιολογείται στους ιθύνοντες του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να διατηρούν αυτά τα οχήματα ακόμα εν κινήσει που έπρεπε να αποσυρθούν εδώ και καιρό. Η αντικατάστασή τους ή η επισκευή τους ώστε ο επιβάτης να τυγχάνει αξιοπρεπούς και 'πολιτισμένης'' μετακίνησης είναι αναγκαία και επιτακτική.

Η τωρινή κατάσταση δυσφημίζει τη χώρα μας στους ξένους επισκέπτες-προσκυνητές!

Agioritikovima.gr

Διαβάστε επίσης: Καβάλα: Πετυχημένη η γιορτή του σαρμά στη Νικήσιανη (video)