ΕΛΛΑΔΑ

Αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΝΔ οι απολυμένες καθαρίστριες (pic)

Αιφνιδιαστικά στα γραφεία της ΝΔ οι απολυμένες καθαρίστριες (pic)

Έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λ. Συγγρού, βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Οι καθαρίστριες άφησαν για λίγο το "στέκι" τους στην Καραγιώργη Σερβίας, όπου εδώ και περίπου 45 ημέρες δίνουν τη μάχη τους για την επαναπρόσληψή τους και κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Λ. Συγγρού, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, οι καθαρίστριες φώναζαν συνθήματα κατά της διαθεσιμότητας, ενώ συμβολικά είχαν δέσει στο λαιμό τους ένα σχοινί, ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.

Την ίδια στιγμή, μετά από αίτημά τους αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Τσιμάρα, προκειμένου να του θέσουν τα αιτήματά τους.

Η αιφνιδιαστική κίνηση των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών να πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΔ, αποδεικνύει τη δυναμική συνέχιση του αγώνα που δίνουν οι ίδιες το τελευταίο διάστημα για την επαναπρόσληψή τους.

"Ο Σαμαράς δεν πρέπει να κωφεύει"

"Ο πρωθυπουργός της χώρας δεν πρέπει ακόμα να κωφεύει. Πρέπει να μας δεχτεί και να πάρει μία θέση" ανέφερε μία καθαρίστρια, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία τους με τον κ. Τσιμάρα. Η καθαρίστρια εξερχόμενη από το γραφείο του γενικού διευθυντή της ΝΔ και μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον κ. Τσιμάρα προειδοποίησαν πως αυτές οι "θηλιές που βλέπεται σήμερα εδώ θα τις δείτε την επόμενη φορά στο Μαξίμου. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και το ξέρουν, δεν μας φοβίζει τίποτα" ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την καθαρίστρια, ο κ. Τσιμάρας, τους είπε πως γνωρίζουν για τον αγώνα τους, το οποίο και όπως ανέφερε η καθαρίστρια, τον χαρακτηρίζουν δίκαιο. Ο κ. Τσιμάρας τούς υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον πρωθυπουργό και θα τις ενημέρωσει.

Διαβάστε επίσης:

Έξω από το υπουργείο Οικονομικών ξανά οι απολυμένες καθαρίστριες

Συνεχίζουν για 41η ημέρα τον αγώνα τους οι απολυμένες καθαρίστριες (pics)