ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δεκάχρονες γίνονται ιερόδουλες για 5 ευρώ

Πάτρα: Δεκάχρονες γίνονται ιερόδουλες για 5 ευρώ

Σοβαρό προβληματισμό έχουν προκαλέσει οι εικόνες που έρχονται από την Πάτρα, με μικρά κορίτσια από 9 έως 12 ετών να μετατρέπονται σε αντικείμενα του αγοραίου έρωτα.

Πρόκειται για ανήλικες από την γειτονική Ρουμανία, οι οποίες γίνονται ιερόδουλες για 5 ευρώ. Σύμφωνα με το Patrastimes, στέκι τους… η πλατεία Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως. Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων. Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος τα ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Όπως αναφέρει το Patrastimes από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης – καθημερινά το επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και η οδός Πατρέως οι μικρές οδηγούν τους πελάτες τους μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.
Καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της Πάτρας, γίνονται μάρτυρες οι οδηγοί αυτοκινήτων που σταθμεύουν στην πλατεία Γεωργίου και έμποροι της οδού Πατρέως.

Σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και στις αρμόδιες αρχές αλλά μέχρι στιγμής το φαινόμενο παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.