ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Καμπάνια της βρετανικής πρεσβείας για τους βρετανούς τουρίστες

Ζάκυνθος: Καμπάνια της βρετανικής πρεσβείας για τους βρετανούς τουρίστες

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ο αναπληρωτής Βρετανός πρέσβης, Andrew Staunton, στο πλαίσιο καμπάνιας προς τους νεαρούς Βρετανούς, που παραθερίζουν στο νησί της και ειδικά στον Λαγανά.

Η καμπάνια έχει τίτλο «HangoverHoliday» και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των νεαρών Βρετανών για σειρά από κινδύνους, που διατρέχουν σε περίπτωση που πιουν υπερβολικά, οδηγήσουν μεθυσμένοι και γενικότερα συμπεριφερθούν εκτός ορίων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Όπως ανάφερε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση της πρεσβείας στη Ζάκυνθο ο κ. Andrew Staunton, η εκστρατεία προέβλεψε, μεταξύ των άλλων, την καθιέρωση ενός αριθμού, στον οποίο θα μπορούν να τηλεφωνήσουν οι επισκέπτες από τη Βρετανία σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να προληφθούν γεγονότα δυσάρεστα, ή για να παρασχεθεί κάποια βοήθεια.

Ο αναπληρωτής πρέσβης επισκέφθηκε τουριστικά θέρετρα του νησιού, όπου διαμένουν συνήθως Βρετανοί τουρίστες και είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και διευθυντές μεγάλων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο καλοκαίρι; Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

Σήμερα η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου