Πρόγραμμα στήριξης άπορων οικογενειών «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» (vid)

Newsroom Newsroom

Πρόγραμμα στήριξης άπορων οικογενειών «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις» (vid)

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα άπορα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις», το οποίο ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2013 με πρωτοβουλία της Ένωσης.

Στα πλαίσια του προγράμματος έχουν δημιουργηθεί 2 κάρτες αξίας 5 ευρώ, 20 ευρώ με την ειδική σήμανση «Είναι σημαντικό να προσφέρεις». Οι κάρτες διατίθενται στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Express, Carrefour Μαρινόπουλος και τα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, με δυνατότητα ένταξης και άλλων σημείων πώλησης στο πρόγραμμα μελλοντικά!

Τα χρήματα από την αγορά των καρτών διατίθενται εξολοκλήρου στους δικαιούχους του προγράμματος (100%), χάρη στην υποστήριξη των χορηγών και συνεργατών.

Το πρόγραμμα «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» αποσκοπεί στη βοήθεια άπορων οικογενειών, με στόχο να ελαφρύνει τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό άπορων οικογενειών που απευθύνονται στους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται η Ένωση για βοήθεια. Να τους βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ανακάμψουν από το σοκ της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στις διαδικασίες που ακολουθούνται για την παροχή σίτισης σε άπορες οικογένειες καθώς οι οικογένειες που εντάσσουμε στο πρόγραμμα δε συμμετέχουν και σε άλλα προγράμματα.

Διαβάστε επίσης:

Ροδόπη: Ραγδαία αύξηση των άπορων οικογενειών

Μαζί για το Παιδί: «Είναι Σημαντικό να Προσφέρεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved