ΕΛΛΑΔΑ

Πελοπόννησος: Ξεκινάει η καταβολή αποζημιώσεων των σεισμοπαθών του 2008

Πελοπόννησος: Ξεκινάει η καταβολή αποζημιώσεων των σεισμοπαθών του 2008

Ξεκινάει από Δευτέρα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής σε πληγέντες, από το σεισμό του Ιουνίου του 2008, των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, συνολικού ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τις επιταγές, αφού πρώτα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους Τομείς Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων (Τ.Α.Σ.).

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, με την ευκαιρία της καταβολής της δωρεάν κρατικής αρωγής δήλωσε:

«Μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κράτος αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι κάνει τα πάντα για να εξοικονομήσει τους απαραίτητους για τις κοινωνικές παροχές πόρους.

Είναι η δεύτερη φορά, σε διάστημα 45 ημερών, που εκταμιεύονται χρήματα για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων, αφού τον προηγούμενο μήνα διαθέσαμε 4,3 εκατ. ευρώ και τώρα άλλα 3 εκατομμύρια.

Υποσχόμαστε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ώστε, μέχρι το τέλος του χρόνου, να έχει εκταμιευθεί και αποδοθεί στους δικαιούχους το συνολικό ποσό των υπολοίπων 10 εκατ. ευρώ»

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Πτολεμαϊδα: Συλλαλητήριο για τη "μικρή" ΔΕΗ, πολίτες ζητούν απόσυρση νομοσχεδίου

Λαμία: Ανήλικοι ρομά επιτέθηκαν και έκλεψαν ηλικιωμένη

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων