ΕΛΛΑΔΑ

Διάψευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικου Τσιγάρου για μαριχουάνα

Διάψευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικου Τσιγάρου για μαριχουάνα

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο προ ολίγων ημερών περί μαριχουάνας.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του Συνδέσμου με τίτλο: «ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, Η... ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ «ΒΑΡΙΕΣ» ΑΝΟΗΣΙΕΣ» χαρακτηρίζονται ως γελοιότητες τα όσα ακούστηκαν περί μαριχουάνας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Φήμες ότι θα....άτμιζαν τους 2 τόνους ηρωίνης της Φιλοθέης
Αθήνα 27 Απριλίου 2014. Το μόνο που δεν ακούστηκε αυτές τις μέρες, είναι πως οι 2 τόνοι ηρωίνης που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα θα διοχετεύονταν στην αγορά για να τους...ατμίσουν οι θεριακλήδες όλης της Ευρώπης, μετά την απόπειρα κάποιων να προωθήσουν «περίεργες» συσκευές, παρομοιάζοντάς τις με ηλεκτρονικά τσιγάρα που δήθεν θα μεταλάσσονταν σε όργανα διοχέτευσης μαριχουάνας στους θιασώτες του είδους.

Φυσικά το γελοίον του θέματος είναι πως οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν οι χρήστες μαριχουάνας στην...απελευθερωμένη Ολλανδία, βαφτίστηκε «ηλεκτρονικό τσιγάρο», η χρήση του οποίου καμία σχέση δεν μπορεί να έχει με τη λασπολογική αυτή φήμη, δεδομένου ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούν υγρά αναπλήρωσης συγκεκριμένης σύστασης και περιεχομένου που δεν έχει καμία σχέση με μαριχουάνα και άλλα..χρωματιστά κατά προτίμηση, πράσινα άλογα.

Η τρικυμία εν κρανίω των εμπνευστών, αλλά και εκείνων που «διαφήμισαν» καινοφανείς και απροσδιόριστης ποιότητας συσκευές ως «ηλεκτρονικό τσιγάρο», μόνο οίκτο μπορεί να προκαλέσει αλλά και ερωτηματικά για τη σπουδή που επέδειξε μερίδα των ΜΜΕ που θεωρώντας «κελεπούρι» το γεγονός, βιάστηκε να αναπαράγει την «είδηση» που έντεχνα κάποιοι φρόντισαν να διαδώσουν.

Η αλήθεια είναι, ότι οι χιλιάδες καταναλωτές των πραγματικών ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα επιλέγουν γιατί αποτελούν έναν εναλλακτικό, λιγότερο επιβλαβή τρόπο καπνίσματος του παραδοσιακού τσιγάρου και όχι των...τρίφυλλων παραφυάδων του».