ΕΛΛΑΔΑ

Το ψευδώνυμο του Ν. Μαζιώτη ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο που ζει στο Ηράκλειο

Το ψευδώνυμο του Ν. Μαζιώτη ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο που ζει στο Ηράκλειο

Πίσω από το όνομα Μιχάλης Μιχελάκης κρυβόταν ο Νίκος Μαζιώτης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Νίκος Μαζιώτης είχε δημιουργήσει μία πλαστή ταυτότητα για να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cretapost, τα στοιχεία που χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης είναι υπαρκτά.

Υπάρχει Μιχάλης Μιχελάκης και μάλιστα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο.

Το cretapost βρήκε τον κ. Μιχελάκη ο οποίος – όπως δηλώνει – του ήρθε... ταμπλάς μόλις είδε τα στοιχεία που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Μαζιώτης και θορυβημένος πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία.

«Όταν είδα τα στοιχεία που βγήκαν στην δημοσιότητα δεν πίστευα στα μάτια μου. Έβλεπα τα δικά μου στοιχεία που είχε χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος. Φοβήθηκα και έτρεξα αμέσως στην αστυνομία για να εξηγήσω ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το Νίκο Μαζιώτη», επεσήμανε στο cretapost κ. Μιχελάκης.

Μάλιστα ο κ. Μιχελάκης ανέφερε στην αστυνομία ότι έχει μαζί του την ταυτότητά του και δεν την έχει χάσει.

Οι αστυνομικές αρχές ηρέμησαν τον κ. Μιχελάκη και του είπαν ότι θα κληθεί να δώσει κατάθεση και θα ερευνηθούν όλα τα στοιχεία που έχει δώσει.

Ο πραγματικός Μιχάλης Μιχελάκης ζει στο Ηράκλειο και τα τελευταία χρόνια είναι υπάλληλος σε εταιρία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη, ο Μαζιώτης έφερε μαζί του μια πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16/4/1977 στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεργός του Μαζιώτη εμπλέκεται στην απαγωγή Μυλωνά