ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛ.ΑΣ.: Στη δημοσιότητα στοιχεία δύο ατόμων που αποπλανούσαν ανήλικους (pics)

ΕΛ.ΑΣ.: Στη δημοσιότητα στοιχεία δύο ατόμων που αποπλανούσαν ανήλικους (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο ατόμων, που κατηγορούνται για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στις 17-7-2014 στο Ίλιον, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τους:

Α) ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

as

Β) ΖΕΡΒΟ Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.

as2

Σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την 18.00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών. Επιπλεον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ.: Μειώθηκαν οι ανθρωποκτονίες και οι ληστείες

Συγκλονίζουν τα λόγια του γιου της άτυχης τετραπληγικής γυναίκας στα Χανιά

Χανιά: Τετραπληγική έχασε τη ζωή της όταν της έκοψαν το ρεύμα

Αυτοί είναι οι μεγαλοεργολάβοι που εκμεταλλεύονται την περιουσία του κράτους!