ΕΛΛΑΔΑ

Οι «Πυρήνες Μηδενιστών» πίσω από την χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ

Οι «Πυρήνες Μηδενιστών» πίσω από την χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο οι «Πυρήνες Μηδενιστών» αναλαμβάνουν την ευθύνη για την χειροβομβίδα στα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι "Πυρήνες Μηδενιστών" αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση με χειροβομβίδα στα κεντρικά γραφεία του ρουφιανοκάναλου ΣΚΑΪ, τα ξημερώματα του Σαββάτου 12/07.

Στην εποχή της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ γράφονται πάρα πολλά για να ειπωθούν πολύ λίγα και να κρυφτούν τα περισσότερα. Οι δημοσιογράφοι εμφανίζονται ως οι μοναδικοί ιδιοκτήτες της αλήθειας. Ό, τι δεν 'παίζει' στις τηλεοπτικές κάμερες, απλά δεν υπάρχει. Διαγράφεται... αποσιωπάται... αποκρύβεται...

Όπως η μεγαλύτερη απεργία πείνας (4500 κρατούμενοι) που πραγματοποιήθηκε στις ελληνικές φυλακές ενάντια στο νομοσχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Η είδηση της πρωτοφανούς απεργίας πείνας, στριμώχτηκε ανάμεσα σε διαφημίσεις κινητών τηλεφώνων, απορρυπαντικών, ηλεκτρικών συσκευών και πανηγυρικών ρυθμών μουντιάλ για να τεμαχιστεί, να σφαγιαστεί και στο τέλος να αποσιωπηθεί τελείως.

Ο αγώνας των κρατουμένων για να μην θαφτούν και ξεχαστούν ζωντανοί-νεκροί μέσα σε εκατοντάδες τόνους τσιμέντου και κάγκελων φαίνεται πως δεν ταιριάζει στην τηλεοπτική αφήγηση της ζωής. Εκεί που το ψέμα χτίζει τα ιδεολογικά του κάστρα, χωράει μόνο ο φόβος και η αποβλάκωση της κοινωνίας του θεάματος. Οι εικόνες ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό, εναλλάσσονται με φανταχτερές επιδείξεις μόδας και φιλανθρωπικές δεξιώσεις, ενώ η είδηση για τις χιλιάδες αυτοκτονίες νεοαπελπισμένων πρώην μικροαστών, ξεχνιέται στον απόηχο lifestyle κουτσομπολιών σε ένα ατελείωτο τηλεοπτικό αλισβερίσι κοινωνικής αφασίας... Και η ζωή συνεχίζεται εκτός οθόνης σε ασπρόμαυρο φόντο. Μαζικός τρόπος σκέψης και συναισθήματα με οδηγίες χρήσης... αυτό είναι το κοινωνικό εργοστάσιο των Μ.Μ.Ε..

Ο ΣΚΑΙ με το δημοσιογραφικό επιτελείο λακέδων και ρουφιάνων που διαθέτει ασκεί την προπαγάνδα του συντηρητισμού και του φόβου. Γεροντοκόρες μάγισσες (Ι. Μάνδρου), υποτακτικοί κονσιλιέρι (Α. Προτοσάλτε), πράκτορες (Παπαχελάς), ελεεινοί γλύφτες (Γ. Αυτιάς), νεόκοποι ξιπασμένοι θρασύδειλοι (Τ. Χατζής), υστερικοί τραπεζίτες (Μ. Παπαδημητρίου), υπό τις οδηγίες του λαθρέμπορου (Αλαφούζου) εξυμνούν και καθαγιάζουν τις εντολές της εξουσίας, στέλνοντας στην ιερά εξέταση όποιον τολμήσει να την αμφισβητήσει.

Θα μπορούσαμε να πούμε χιλιάδες λέξεις για τους έμμισθους τηλε-εισαγγελείς. Όμως κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας. Στην μάχη ενάντια στο υπάρχουν δεν κερδίζει αυτός που μιλάει πιο 'καλά', αλλά αυτός που κάνει τα λόγια του πράξη. Για αυτό δεν μας αρέσουν οι γαρνιρισμένοι λόγοι, πολύπλοκες αναλύσεις, οι κοινωνικές ρητορείες και οι σοβαροφανείς πολιτικές ορολογίες, για να 'δικαιολογήσουμε' τις πράξεις μας, ή να γίνουμε αρεστοί στις μάζες.

Είμαστε με την μειοψηφία εκείνων που αδιαφορούν για τις αντικειμενικές συνθήκες και τα ενδιάμεσα στάδια της 'κοινωνικής επανάστασης' και μεταφέρουμε το άμεσο βίωμα της αναρχικής εξέγερσης στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ...

Από την κόψη του ξυραφιού που αναζητάμε το αυθεντικό βίωμα της επίθεσης, στέλνουμε τους χαιρετισμούς και την συνενοχή μας στους ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ του πυρήνα φυλακής της Σ.Π.Φ και στους Αντρέα και Σπύρο που κρατούνται στην Α' πτέρυγα Κορυδαλλού, στην συντρόφισσα Όλγα της Σ.Π.Φ και σε όλους εκείνους τους φίλους στις φυλακές που δεν γονατίζουν μπροστά στην τυραννία της εξουσίας και της φθοράς του χρόνου. Αλληλεγγύη και Δύναμη στον παράνομο τομέα της ΣΥΝΟΜΩΣIΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, στους Συντρόφους στην Γερμανία,

Ιταλία, Ινδονησία και Αγγλία, που ενισχύουν το «σχέδιο Φοίνικας», στο διεθνές δίκτυο της FAI/IRF και στον καταζητούμενο Αντάρτη πόλης Χ. Ξηρό.»

Διαβάστε επίσης:

Σύρος: Αυτή είναι η ψαριά του καλοκαιριού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτό το μήνυμα είναι απάτη–Υπόσχεται κέρδη χιλιάδων ευρώ

Παίζει καλή… μπάλα ο Ερντογάν – 3 γκολ σε 15 λεπτά (vid)

Ρόδος: Την εξασθένησε με ασκήσεις γιόγκα και την βίασε

Κρήτη: Βρήκαν σπίτι για τον Σήφη – Θα γίνει «κάτοικος» Ηρακλείου (vid)