ΕΛΛΑΔΑ

Πρωταγωνιστής σε πυροβολισμούς ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών

Πρωταγωνιστής σε πυροβολισμούς ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών

Πρωταγωνιστής σε οικογενειακό επεισόδιο με πυροβολισμούς έγινε ο 62χρονος πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, που προσφάτως ανακλήθηκε από τη θέση του με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη, όταν διαπιστώθηκε ότι είχε καταθέσει πλαστό τίτλο σπουδών και δίπλωμα ειδικότητας, προκειμένου να καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος καβγάδισε το βράδυ της Τρίτης (29/7) με τον 18χρονο γιο του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο και να ακολουθήσουν εκατέρωθεν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 62χρονος κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει, ενώ ο 18χρονος – από την πλευρά του - κατήγγειλε ότι ο πατέρας του τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα, όπου έσπευσαν αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο άνδρες, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

Διαβάστε ακόμα:

Χρεώσεις κινητών: Τι να προσέξετε το καλοκαίρι

Τρίπολη: Ιερόσυλοι έκλεψαν μέχρι και την κολυμπήθρα! (photos)

Σε εξέλιξη η διαδικασία ανέλκυσης του «Noor M» (pics+vid)

Λαμία: Θρήνος στην κηδεία του 9χρονου Μπάμπη (video+photos)

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος για ασέλγεια σε βάρος κοριτσιού

Αρκαδία: 40χρονος «ανέβαζε» στο διαδίκτυο ερωτικά βίντεο της πρώην

Εύβοια: Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός

Λιβαδειά: Έξωση σε οικογένεια ανέργων με νεφροπαθή