Ρόδος: Προκαταρκτική εξέταση για τις σακούλες με το κρέας ελαφιού

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε χθες η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Σοφία – Μαρία Βαΐτση αναφορικά με τις σακούλες που βρέθηκαν σε περιοχή κοντά στον Άγιο Ισίδωρο και οι οποίες περιείχαν κρέας, δέρμα και πόδια από ελάφι.

Ρόδος: Προκαταρκτική εξέταση για τις σακούλες με το κρέας ελαφιού
1'

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελική λειτουργός πραγματοποίησε χθες αυτοψία στο συγκεκριμένο σημείο μαζί με ομάδα επιστημόνων, αλλά και την αστυνομία και εντόπισε τις σακούλες με το κρέας. Μάλιστα λήφθηκε και δείγμα το οποίο και θα σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πράγματι πρόκειται για κρέας από ελάφι.

Πάντως βάση των ίδιων πληροφοριών και οι ειδικοί που εξέτασαν επί τόπου τα κομμάτια αποφάνθηκαν ότι πράγματι μέρος αυτών είναι ελάφι, ενώ το υπόλοιπο πιθανώς να ανήκει σε τράγο.

Χθες η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν ενόρκως όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Δηλαδή υπάλληλοι της Κτηνιατρικής υπηρεσίας και της Δασικής Υπηρεσίας που επιλήφθηκαν από την αρχή του θέματος, θηροφύλακες, ενώ ζητήθηκε να συμπεριληφθεί στην δικογραφία και ο φάκελος που έχει σχηματιστεί από το δασαρχείο.

Σημειώνεται πως όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο εβδομάδες με τον εντοπισμό των δέκα σακούλων με ελαφίσιο κρέας, δέρμα και πόδια ελαφιού σε γεφύρι που βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Ισίδωρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο δράστης ή οι δράστες, φοβήθηκαν ότι θα εντοπίζονταν καθώς στην περιοχή το τελευταίο δεκαήμερο βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες, σε κατοικίες και αγροικίες, για τον εντοπισμό ελαφοκυνηγών.

Πηγή: rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης:

Παλαιά εθνική οδός Καβάλας: Κλειστή για περισσότερες από 4 ώρες

Καστοριά: Επιβεβαιώθηκε κρούσμα καταρροϊκού πυρετού – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε καραντίνα

Με μπουρίνια μπήκε ο Αύγουστος

Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτρια (pics)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή