ΕΛΛΑΔΑ

Το ξενοδοχείο «Τιτάνια» περνάει στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το ξενοδοχείο «Τιτάνια» περνάει στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο διανύει εδώ και καιρό μια ιδιαίτερα δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδο, περνάει το γνωστό ξενοδοχείο «Τιτάνια» στο κέντρο της Αθήνας.


Επιθυμία του ιδιοκτήτη του, επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μαλάμου, ο οποίος απεβίωσε πριν από δύο μήνες, ήταν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του «Τιτάνια» να περάσει στο σύλλογο που προσφέρει στήριξη σε χιλιάδες παιδιά και στις οικογένειές τους ανά την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο newsbomb.gr, επιβεβαίωσε ότι σύμφωνα με τη διαθήκη του εκλιπόντος το 47% των μετοχών του ξενοδοχείου περνάει στο σύλλογο, με τον όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου και τα έσοδα να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών. Πρόκειται για πολύ σημαντικό και ιδιαιτέρως τιμητικό γεγονός, δηλώνει ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι η κατάσταση μέσα στην οποία καλείται να λειτουργήσει ο σύλλογος, ιδιαίτερους τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι πολύ πιεστική.

Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2014 παρείχε στήριξη, μέσα από όλες του τις δράσεις, σε 57.056 παιδιά. Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 90% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2013 και με δεδομένη την οικονομική δυσπραγία του συλλόγου, η οποία εντάθηκε ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης σε σημείο να διακινδυνευτεί ακόμα και η λειτουργία του.

Όπως τονίζει ο κ. Γιαννόπουλος στο newsbomb.gr, η πολύ σημαντική εξέλιξη με το ξενοδοχείο «Τιτάνια», δεν μειώνει την ανάγκη του Χαμόγελου του Παιδιού για τη συνεισφορά των φίλων και υποστηρικτών του, χάρη στις δωρεές των οποίων συνεχίζεται το πολύπλευρο και πανελλαδικό έργο του.

Με την ευχή η σημαντική αυτή κληρονομιά, χάρη στην ευαισθησία του Κωνσταντίνου Μαλάμου, να δώσει ουσιαστική λύση στην οικονομική δυσπραγία του συλλόγου, το Χαμόγελο του Παιδιού και τα χιλιάδες παιδιά, που είτε βρίσκουν καταφύγιο στα Σπίτια του Οργανισμού είτε στηρίζονται από τις πολύπλευρες δράσεις του, μπορούν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Η Κατερίνα Στανίση τραγούδησε για το «Χαμόγελο του Παιδιού» (vid)

Αναζητείται λύση για την περίθαλψη οφειλετών του ΟΑΕΕ

ΕΝΦΙΑ: Κάθε μέλος οικογένειας και... ξεχωριστό εκκαθαριστικό