ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: «Προβοκάτσια» λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού για το βίντεο με τα όργια

Ρόδος: «Προβοκάτσια» λέει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού για το βίντεο με τα όργια

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τα δημοσιεύματα για ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει Σουηδούς τουρίστες να κάνουν όργια σε κατάστημα διασκέδασης στη Ρόδο

Έπειτα την παρέμβαση της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας Σοφίας Βαΐτση, ο νέος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, στο οποίο μαγνητοσκοπήθηκαν όργια από ξέφρενους, μεθυσμένους Σουηδούς τουρίστες κάνει λόγο για προβοκάτσια σε βάρος του, από ανταγωνιστές του στο bar street της οδού Ορφανίδου.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου κ. Στέλιος Αλεξανδρής, παρουσιάστηκε την Τρίτη ενώπιον της Εισαγγελέως και γνωστοποίησε ότι το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί στο κέντρο του εντολέως του, στην οδό Ορφανίδου.

Μετέφερε στην κ. Εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά έχει μαγνητοσκοπηθεί το 2011 (σσ. το βίντεο έχει ''ανέβει'' στο διαδίκτυο το 2011 ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς τραβήχτηκε) και προφανώς κάποιος ανταγωνιστής του με σκοπό να τον πλήξει, το διέθεσε και το διένειμε πρόσφατα, σε εκατοντάδες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το κατάστημα αυτό έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του γιου του πρώην ιδιοκτήτη του και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνουν πλέον τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος λειτουργεί εξάλλου στον ίδιο δρόμο άλλο κατάστημα στο οποίο υπάρχουν μπάρες για «pole dancing».
Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από δύο ζευγάρια Σουηδών, που εμφανίζονται σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν και της απλής συνέργειας στην πράξη αυτή από τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου, που φέρονται να τους ενθαρρύνουν.

Η κ. Εισαγγελέας ζήτησε, με την παραγγελία της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.

Επιπλέον, πραγγέλθηκε, εφεξής, και καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου να διενεργούνται μικτοί έλεγχοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Ρόδου σε νυχτερινά κέντρα, κυρίως στο bar street της οδού Ορφανίδου, προκειμένου να εντοπίζονται παραβατικές συμπεριφορές και να οδηγούνται οι υπεύθυνοι ενώπιον του αυτοφώρου.

Η κ. Εισαγγελέας διέταξε επίσης την 1η και 15η μέρα κάθε μήνα να υποβάλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από τα κλιμάκια, που θα ενεργοποιηθούν για τους ελέγχους, αναλυτική έκθεση πεπραγμένων.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», ένα βίντεο με τίτλο «Swedish teens public b.......s in club Rhodos Greece», είναι διαθέσιμο σε κοινή θέα, χωρίς κανένα περιορισμό σε χρήστες του διαδικτύου.

Σε αυτό εμφανίζονται στο μπαρ της οδού Ορφανίδου δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, χειροκροτούμενοι και επικροτούμενοι από τους δεκάδες θαμώνες, που τους μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τους επευφημούν.

Τα δύο ζευγάρια δεν διστάζουν μάλιστα να λικνίζονται γυμνά προς τέρψιν όχι μόνο των θαμώνων, αλλά και του παγκοσμίου διαδικτυακού τόπου.

Υπάλληλος του κέντρου με τη σχετική ενδυμασία "Crew" παροτρύνει τα ζευγάρια να κορυφώσουν τις σεξουαλικές πράξεις στις οποίες επιδίδονται και προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος ενώ μόνο ως αστείο φαντάζει το γεγονός ότι μέσα στην αναμπουμπούλα των laser, των χειροκροτημάτων και των μαγνητοσκοπήσεων υπήρξε και κάποιος που επιχειρούσε μάταια να βάλει μια φωσφορούχα κίτρινη μπλούζα για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του ενός εκ των δύο ανδρών, που χορεύει ασταμάτητα σε μπάρα του καταστήματος.

Πηγή: Dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης:

Προκαταρκτική έρευνα για το βίντεο με τα όργια στη Ρόδο

Όργια και σεξ σε δημόσια θέα από τουρίστες στη Ρόδο (pics)